Cégeknek
a brandről!

Ha sikeresen működő közösségi média megoldásokat, értékes tartalmakat, és minőségi kivitelezését szeretnél, segítünk. Hasznodra váltjuk az alkotó energiánk!
MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?
Közösségi tartalomgyártás komplexen, kreatívan, kipróbáltan

Lelkes csapatunkkal teljes körű szolgáltatást nyújtunk a kreatív social tartalom kigondolásától kezdve a gyártáson át a posztolásig. A Facebookon és a Youtubeon túl aktívan használjuk a legújabb közösségi oldalakat is, több százezres követőtábort és több millió oldalletöltést elérve.

Speciálisan közösségi felületekre szabott tartalomgyártással foglalkozunk, a kreatív energiáinkat csak erre összpontosítjuk.

Egy kis, ám annál specializáltabb csapat vagyunk, ezért rugalmasan és hatékonyan tudjuk végigvinni a projekteket. Ráadásul minden módszerünk kipróbált!

Több éves sikeres közösségépítéssel, tartalomgyártással és folyamatos nemzetközi képzésekkel a hátunk mögött, csapatommal működő és kipróbált közösségi média stratégiákat fejlesztünk ki, és valósítunk meg.  Céges partnereinknek jól működő közösségi marketing megoldásokat kínálunk, amelyre garancia a csapatunk, és a közönségünk, amelynek tagjai folyamatos visszajelzésekkel segítik munkánkat. Így nemcsak elméleti módszerek alapján, hanem kipróbált gyakorlati tudás birtokában segíthetünk üzleti partnereinknek kommunikációs céljaik megvalósításában.

Az elmúlt évek alatt megszerzett tudás szakértelem és tapasztalat megosztásával segíthetünk másoknak is sikeressé válni, örömmel dolgozunk olyan cégek / közösségek kommunikációjának alakításában, akik nyitottak a kreatív és működő közösségi média megoldásokra.

A számok bizonyítják, hogy az értékes és minőségi tartalom népszerű és kedvelt a közösségi platformok felhasználói körében. Mi ezeket a tartalmakat álmodjuk és valósítjuk meg.

AMIBEN MÁSOK VAGYUNK
1

Csak a közösségi tartalomgyártásra fókuszálunk, így egyedülálló minőség a végeredmény.

2

Több százezres követőtáboron kipróbált és bevált módszerekkel dolgozunk.

3

Egy kis, ám annál specializáltabb csapat vagyunk, ezért rugalmasan és hatékonyan tudjuk végigvinni a projekteket. 

ERŐSSÉGEINK

A social tartalomgyártásunk középpontjában az alkotás szenvedélye áll, mert hiszünk a közösségkovácsoló erejében. Alkotó energiát közvetítünk!

alkotó energia
0%
rugalmasság
0%
közösségépítés
0%
Eredmények
amelyekre büszkék vagyunk

Legyen szó Facebook vagy Youtube csatornáról, Instagram oldalról, több, mint 500.000-en követik a tartalmainkat.

0
EZER feliratkozó és követő
0
év social

Több mint 7 év sikeres közösségépítés, tartalomgyártás és folyamatos nemzetközi képzések adják a social media tapasztalatunk.

Az inpsiraciok.hu blogoldal közelít a háromezer blogbejegyzéshez és 7 év alatt több mint 23 millió oldalletöltéssel büszkélkedik.

jj
0
blogbejegyzés
0
MILLIÓ nézettség

A Youtube-on 1.5 év alatt sikerült kialakítanunk egy óriási közösséget, és a videók alatt gyakori a több ezer hozzászólás. Eddig összesen 18,5 milliós nézettséggel rendelkezünk.

Van olyan általunk vezetett céges Facebook oldal (Kika) amely havi 1.000.000-os organikus elérést produkál.

0
MILLIÓ organikus elérés/hó
0
videó

Eddig közel 400 videót készítettünk el videós csatornánkra, ezek mind saját gyártású kisfilmek, összesen 18,5 milliós nézettséggel.

Tartalomgyártás

Az ötlettől a megvalósuláson át a terjesztésig vállaljuk működő, kreatív közösségi média megoldások és értékes tartalmak minőségi kivitelezését, legyen szó Facebook, Instagram vagy Youtube felületről.

Szponzoráció

Az Inspirációk felületein szponzorált tartalmat meg lehet jelentetni: blog-, Youtube csatorna-, Instagram szponzoráció és Facebook oldal együttműködések. Ezen kívül lehetőség van az InspiBOX szponzortartalommal való ellátására is.

Youtube csatornák

Több száz Youtube és Facebook videó legyártása, több százezer feliratkozó elérése és nagy céges partnerek közösségi sikere a garancia arra, hogy hozzáértéssel kezeljük ezt a felületet.

Social stratégia

A saját csatornáinkon szerzett tapasztalatainkra alapozva közösségi médiával kapcsolatos, hosszútávú stratégiai tanácsokkal segítjük partnereinket.

Esemény, workshop

Örömmel elmegyek meghívottként eseményekre, valamint van lehetőség kreatív workshopok vezetésére és lakberendezési tanácsadásra is.

Stúdió

2016. szeptemberétől saját, felszerelt stúdióban forgatunk, amely több helyszínnel berendezve professzionális közösségi tartalmak (videók, fotók) előállítására alkalmas.

Kiemelt referenciák

Az elmúlt években olyan cégek kreatív kommunikációs projektjeit valósíthattunk meg,
mint a KIKA, a Sony, a Trilak, vagy a Spar.

Partnereink

Az elmúlt években dolgoztunk számos ügynökséggel
és jelentettünk meg több tucat cég szponzorált tartalmait is.

A mi tudásunk,
a cégek sikere

Külföldi konferenciákon fejlesztjük tudásunkat, valamint
díjaink és elismeréseink is hiteles garancia a sikeres munkára.

Díjak

  • Youtube Silver Play Button, 2017
  • Cosmopolitan év vloggere díj 2016
  • Videósgála 2017 ismeretterjesztő kategória 3. Helyezett
  • Joy Magazin social media award, jelölés

Konferenciák

  • 2014 Milánó, Isaloni
  • 2015 Berlin, The Hive Conference
  • 2016 London, Summer in the City youtube conference
  • 2017 Amsterdam, Vidcon conference
csapatunk

Kreatív csapatunk minden egyes tagja a maximális minőségre és folyamatos fejlődésre törekszik. Büszke vagyok rájuk és a munkájukra, és rájuk. Mivel mi az ötlettől a megvalósulásig viszünk egy projektet, ezért teljes felelősséget vállalunk munkáinkra, és ez az, amit jelenlegi ügyfeleink leginkább értékelnek.

Nem csak aktivitást generálunk
közösséget építünk

Influencerek

Influencerként számos más népszerű Youtuberrel is
együttműködöm, amely további perspektívát nyújt a cégek számára.

Miben segíthetünk?

Ha működő, eredeti-, és kreatív közösségi média megoldásokat, értékes tartalmakat, és azok pontos,
minőségi kivitelezését szeretnéd, akkor keress minket.