Karácsonyi napló

Karácsonyi napló

2290 Ft


Készen állsz egy kis utazásra? A karácsonyi napló segít ráhangolódni az adventi időszakra és egyfajta emlékezés az elmúlt év történéseire. Neked rajzoltam! Fogj egy ceruzát és ess neki. A karácsonyi napló oldalai sokszor lemásolhatóak, kitölthetőek, végteleníthetőek.

Tervezz! Színezz! Emlékezz!

Az első 100 karácsonyi napló mellé Christmas arany markert adunk ajándékba. A tárgyban kérlek hagyd meg az ajándékozott személy nevét, hogy személyre szabott köszönő kártyával tudjunk kedveskedni.

Elfogyott

Miért Inspiráló?

Hangolódj az ünnepekre, álmodj, tedd el emlékbe az éved. Vedd elő karácsony este és színezzétek ki közösen a családdal! Jó móka lesz!

Kinek ajánlom?

  • Aki szereti a karácsonyt.
  • Aki szeret álmodozni.
  • Aki szeret jókat színezni.
  • Aki hisz az angyalokban.
  • Akinek a kedvenc szarvasa Rudolf.

Görgess lejjebb és tudj meg többet, valamint nézd meg a videót!

#

"Az volt a célom, hogy egy olyan naplót alkossak meg, amit kitölteni élvezet és szórakozás, visszanézni pedig öröm. Ez a napló egy játék. Játék az érzéseinkkel, gondolatainkkal, álmainkkal és önmagunkkal."

Tömeg 1100 g
Méretek 20 x 51 x 42 mm
Próba

grghtrh, éeték2, érték 3

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Karácsonyi napló” értékelése elsőként

#karácsonyinaplo

Ha még több infóra, videóra, bejegyzésre vagy kíváncsi a Karácsonyi naplóról,
látogasd meg a hivatalos oldalt!
karacsonyinaplo.hu

Ha  egy picit rosszabb kedved van, nyugodtan visszanézheted a múlt évi szép emlékeidet, és azt is megtalálod benne, mi töltött el jó érzéssel. Vagy ha 5-10 év múlva majd a kezedbe akad, újraélheted benne évekkel ezelőtti önmagad: álmaid, vágyaid. Vedd észre magadban a kincset és hozd felszínre, miközben állatian szórakozol!

Személyesen is meg tudod tekinteni december 6.-án a közönségtalálkozómon, ami a Lurdy-házban kerül megrendezésre 18:00 órakor. (a belépés ingyenes) Sok szeretettel várlak.

Ez a napló egy karácsonyi visszaszámláló. Találsz benne színezőket és minden színezőhöz jár egy feladat is, ami kicsit összegzi az elmúlt évedet.

A házhoz szállítás futárszolgálattal történik. A rendelések feldolgozása 5-8 munkanapot vesz igénybe.

0
eladott napló
kk
0
rajzolt lap
II
0
megtekintés

Válogass!

Látogasd meg a shopot és válogass!
Folyamatosan bővülnek az alkotásra inspiráló termékek, így biztosan találsz hozzád passzoló cuccot is!

ll

Szeretnél autogrammot?

Ha szeretnél autogramot, akkor kérlek küldd el postán azt a képet, vagy papírt, amit aláírjak. Nagyon örülök, ha levelet is mellékelsz hozzá. A kéréseket az alábbi postacímre várjuk: Budapest, 1701, Pf. 105