MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?
Közösségi tartalomgyártás komplexen, kreatívan, kipróbáltan

Lelkes csapatunkkal teljes körű szolgáltatást nyújtunk a kreatív social tartalom kigondolásától kezdve a gyártáson át a posztolásig. A Facebookon és a Youtubeon túl aktívan használjuk a legújabb közösségi oldalakat is, több százezres követőtábort és több millió oldalletöltést elérve.

Speciálisan közösségi felületekre szabott tartalomgyártással foglalkozunk, a kreatív energiáinkat csak erre összpontosítjuk.

Egy kis, ám annál specializáltabb csapat vagyunk, ezért rugalmasan és hatékonyan tudjuk végigvinni a projekteket. Ráadásul minden módszerünk kipróbált!

Több éves sikeres közösségépítéssel, tartalomgyártással és folyamatos nemzetközi képzésekkel a hátunk mögött, csapatommal működő és kipróbált közösségi média stratégiákat fejlesztünk ki, és valósítunk meg.  Céges partnereinknek jól működő közösségi marketing megoldásokat kínálunk, amelyre garancia a csapatunk, és a közönségünk, amelynek tagjai folyamatos visszajelzésekkel segítik munkánkat. Így nemcsak elméleti módszerek alapján, hanem kipróbált gyakorlati tudás birtokában segíthetünk üzleti partnereinknek kommunikációs céljaik megvalósításában.

Az elmúlt évek alatt megszerzett tudás szakértelem és tapasztalat megosztásával segíthetünk másoknak is sikeressé válni, örömmel dolgozunk olyan cégek / közösségek kommunikációjának alakításában, akik nyitottak a kreatív és működő közösségi média megoldásokra.

A számok bizonyítják, hogy az értékes és minőségi tartalom népszerű és kedvelt a közösségi platformok felhasználói körében. Mi ezeket a tartalmakat álmodjuk és valósítjuk meg.

AMIBEN MÁSOK VAGYUNK
1

Csak a közösségi tartalomgyártásra fókuszálunk, így egyedülálló minőség a végeredmény.

2

Több százezres követőtáboron kipróbált és bevált módszerekkel dolgozunk.

3

Egy kis, ám annál specializáltabb csapat vagyunk, ezért rugalmasan és hatékonyan tudjuk végigvinni a projekteket. 

ERŐSSÉGEINK

A social tartalomgyártásunk középpontjában az alkotás szenvedélye áll, mert hiszünk a közösségkovácsoló erejében. Alkotó energiát közvetítünk!

alkotó energia
0%
rugalmasság
0%
közösségépítés
0%
Eredmények
amelyekre büszkék vagyunk

Legyen szó Facebook vagy Youtube csatornáról, Instagram oldalról, több millióan követik a tartalmainkat.

0
millió feliratkozó és követő
0
év social

Közel 9 év sikeres közösségépítés, tartalomgyártás és folyamatos nemzetközi képzések adják a social media tapasztalatunk.

Az inpsiraciok.hu blogoldal közelít a négyezer blogbejegyzéshez.

jj
0
blogbejegyzés
0
MILLIÓ nézettség

A Youtube-on 4 év alatt sikerült kialakítanunk egy óriási közösséget, és a videók alatt gyakori a több ezer hozzászólás. Eddig több mint 43 milliós nézettséggel rendelkezünk.

Van olyan általunk vezetett céges Facebook oldal (Kika) amely havi 1.000.000-os organikus elérést produkál.

0
MILLIÓ organikus elérés/hó
0
videó

Eddig közel 700 videót készítettünk el videós csatornánkra, ezek mind saját gyártású kisfilmek.

Tartalomgyártás

Az ötlettől a megvalósuláson át a terjesztésig vállaljuk működő, kreatív közösségi média megoldások és értékes tartalmak minőségi kivitelezését, legyen szó Facebook, Instagram vagy Youtube felületről.

Szponzoráció

Az Inspirációk felületein szponzorált tartalmat meg lehet jelentetni: blog-, Youtube csatorna-, Instagram szponzoráció és Facebook oldal együttműködések. Ezen kívül lehetőség van az InspiBOX szponzortartalommal való ellátására is.

Youtube csatornák

Több száz Youtube és Facebook videó legyártása, több százezer feliratkozó elérése és nagy céges partnerek közösségi sikere a garancia arra, hogy hozzáértéssel kezeljük ezt a felületet.

Social stratégia

A saját csatornáinkon szerzett tapasztalatainkra alapozva közösségi médiával kapcsolatos, hosszútávú stratégiai tanácsokkal segítjük partnereinket.

Esemény, workshop

Örömmel elmegyek meghívottként eseményekre, valamint van lehetőség kreatív workshopok vezetésére és lakberendezési tanácsadásra is.

Stúdió

2016. szeptemberétől saját, felszerelt stúdióban forgatunk, amely több helyszínnel berendezve professzionális közösségi tartalmak (videók, fotók) előállítására alkalmas.

Darabos Andrea
kika
marketing manager

Anita céltudatos, kitartó és szakmailag felkészült munkájának köszönhető, hogy a kika a közösségi médiában – facebook, youtube és Instagram oldalakon is szép eredményeket ért el az elmúlt években. Rendkívül pozitív személyiség, akivel lelkesedése és kreativitása miatt is öröm együtt dolgozni.

Kollmann Áron
2Republic
ügyvezető igazgató

Az eddigi majd 3 éves együttműködésünk alatt rengeteg kis- és nagy projekten dolgoztunk együtt, az eredmény magáért beszél. Anita kezében a terek megszelídülnek, kinyílnak és színesebbé válnak.

Miavecz István
PPG Trilak
ügyvezető igazgató

Anita ötletei életet adnak termékeinket. Követő táborában felkelti a gyermeki kíváncsiságot, előcsalja az alkotókedvet és a mindenkiben rejlő kreativitást is. Így lesznek az ötletekből egyedi és személyes tárgyak, a festésből alkotás, és a létrehozott tárgyak révén lakásunkból otthon. A közös workshopokon résztvevők csillogó tekintete és elégedett mosolya, az internet és social média oldalait követők nagy száma garancia arra, hogy termékeinket az együttműködésünk révén egyre többen ismerik meg, szeretik használni, és ajánlják másoknak is.

Bene Niki
SPAR
marketing vezető

Anitával 2017 Húsvét óta dolgozunk együtt. Amikor a SPAR Kreatív vonalhoz szakmai partnert kerestünk, a legjobb megoldásra törekedtünk és így találtunk rá Anitára, akinek a szakmai háttere, több év alatt felépített ismertsége és kedveltsége, valamint professzionális hozzáállása teljes mértékben meggyőzött minket. Azóta számos remek ötlettel és fantasztikus kivitelezéssel bizonyította, hogy megfelelően tudja segíteni a SPAR Kreatív vonalat, mely a SPAR-csoport egyedülálló kezdeményezése a DIY-területtel foglalkozó, egyre szélesebb fogyasztói réteg megszólítására.

Kiemelt referenciák

Az elmúlt években olyan cégek kreatív kommunikációs projektjeit valósíthattunk meg,
mint a KIKA, a Sony, a Trilak, vagy a Spar.

Partnereink

Az elmúlt években dolgoztunk számos ügynökséggel
és jelentettünk meg több tucat cég szponzorált tartalmait is.

A mi tudásunk a cégek sikere

Külföldi konferenciákon fejlesztjük tudásunkat, valamint
díjaink és elismeréseink is hiteles garancia a sikeres munkára.

Díjak

  • Youtube Silver Play Button, 2017
  • Cosmopolitan év vloggere díj 2016
  • Videósgála 2017 Brand kategória 1. hely (kika)
  • Joy Magazin social media award, jelölés

Konferenciák

  • 2017 Amsterdam, Vidcon conference
  • 2016 London, Summer in the City youtube conference
  • 2015 Berlin, The Hive Conference
  • 2014 Milánó, Isaloni
csapatunk

Kreatív csapatunk minden egyes tagja a maximális minőségre és folyamatos fejlődésre törekszik. Büszke vagyok rájuk és a munkájukra. Mivel mi az ötlettől a megvalósulásig viszünk egy projektet, ezért teljes felelősséget vállalunk munkáinkra, és ez az, amit jelenlegi ügyfeleink leginkább értékelnek.

Egri Erzsébet, Csizmadia János, Tuboly Klaudia, Csorba Anita, Gubó Viki, Nagy László Dávid, Purczeld Ilus

web_portre_Anita_white_bg_800x800

CSORBA ANITA

CEO, kreatív producer

Első a család, utána a munka, minden mennyiségben. Örök álmodozó és maximalista vagyok. Arra törekszem, hogy mindenki a csapatból a legjobbat hozza ki magából, így megrendelőink is jobbat kapjanak annál, mint amit az együttműködésünk elején reméltek. Szeretem a fejlődést, az alkotást, a kihívásokat és a közösségi médiát.

web_portre_KLAU

TUBOLY KLAUDIA

Projektvezető, Webshop

Szeretek ötletelni, fogalmazni, újítani. Büszke vagyok a kreatív, vidám tartalmakra és a pozitív online közösségekre oldalainkon. Szeretem, hogy Kollégáimmal igazi csapatként működünk, hogy mindenki lelkesedéssel és szenvedéllyel végzi a munkáját, és hogy a stúdióban hétfő reggelenként is mosolygunk.

web_portre_Janos_white_bg_800x800

CSIZMADIA JÁNOS

Operatőr, videó és fotószerkesztő

Digitális tartalmaink gyártásáért felelek, azok kigondolásától kezdve a kameramunkán át, a kész média összeállításáig és megjeleneséig.
Munkámban az azzal járó technikai és esztétikai és kihívások megoldását szeretem a legjobban, és hogy kollégáimmal együttműködve a legjobbat hozhatjuk ki minden projektünkből.

Miben segíthetünk?

Ha működő, eredeti-, és kreatív közösségi média megoldásokat, értékes tartalmakat, és azok pontos,
minőségi kivitelezését szeretnéd, akkor keress minket.

Ennek az űrlapnak a használatával és adataid megadásával hozzájárulsz, hogy tároljuk és kezeljük az adataidat.