01. 30 Diy Inspibox

01. 30 Diy Inspibox

14900 Ft


30 napos DIY kihívásra invitállak! 30 nap alatt, 30 ötletet mutatok meg.
Remélem, hogy velem tartasz és csatlakozol a kihíváshoz! A legtöbb alapanyagot otthon is megtalálod, viszont elkészítettünk 50 darab limitált kiadású Inspiboxot, amibe minden szükséges eszközt belepakoltunk. Rendeld meg és hagyd meg az email címedet, hogy 30 napon keresztül nyomon kövesd a legújabb ötletekről szóló rövid videókat. Akkor is érdemes feliratkoznod, ha otthon gyűjtöd össze az alapanyagokat, ugyanis naponta küldöm az aktuális kihívás részleteit és elkészítési módszereit.

Nézd meg videómat, hogy mit tartalmaz a 30 Diy Inspibox.

30 ötlet, 30 nap alatt!

Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.

14 készleten

Mit van a 30 napos Diy Inspiboxban?

2 db körömlakk, fehér/fekete filc anyag, vászon, mágnes, színes kartonok, akvarell lapok, mozgószemek, dekortapasz, ecsetfilc csomag, füzet, cserép, 5 db festék, üvegkavicsok, origami lapok, pompomok, mikrokartonok, csipeszek, égősor, falap, pékzsineg, spatulák, kulcstartó karika, parafa dugók, ecset, fekete filc, fonal gombolyag, textilek,színes lapok, ragasztópisztoly, régi könyvlapok, ragasztópisztoly töltelék, sablon, borítékok.

Mi az amit otthon kell előkészítened?

  • olló
  • maradék farmeranyag
  • alkotó kedv
  • más színű fonal, ha szereted a színeket
  • egy kis víz, amivel ki tudod mosni az ecsetet

#merjalkotni

#30diykihívás

Tömeg 1900 g
Méretek 33 × 33 × 8 mm
Csomag összeállítás

A beérkező rendelések feldolgozása 5-8 munkanapot vesz igénybe. A rendelés feldolgozást követően 48 órán belül átveszi a futárszolgálat a csomagot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„01. 30 Diy Inspibox” értékelése elsőként

három × három =

#MERJALKOTNI