14. Edding+Moleskine

Cikkszám: N/A.
Kategória: .

14. Edding+Moleskine

21990 Ft


Az Eddingboxot már korábbi Firkáljunk együtt videóból ismerhetitek, viszont most egy izgalmas ajánlatot hoztunk a toll és füzet rajongóinak. Együtt kaphatod kézhez ezt a különleges készletet és a Moleskine füzet párost. A dobozban található eszközök nagyon pigmentáltak, jó minőségűek és az írás hossza átlagosan több, mint egy sima filccé. Nézzük, hogy mit is tartalmaz az Eddingbox: 20 db ecsetfilc, 30 db színezőfilc, 12 db tűfilc, 5 db zselés toll, 1 db pasztell ceruza és egy profi pen, ami egy speciális tűfilc. Ezen kívül található a csomagban egy ecsetfilc mixelő műanyag szerkezet is. A dobozhoz jár egy klasszikus Moleskine csíkozott füzet, amiben vezetheted aktualitásaidat, jegyzeteidet. Rugalmas, strapabíró és megbízható útitárs futó ötletek rögzítésére. Válaszd ki, hogy a négy szín közül, melyik a Te kedvenced.

BONTSD KI! SZÍNEZZ! ALKOSS!

Ha dedikált kártyát szeretnél a doboz mellé, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszönővel tudjunk kedveskedni.

Kiürítés

Mit tartalmaz ez a csomag?

Eddingbox tartozék: 20 db ecsetfilc, 30 db színezőfilc, 12 db tűfilc, 5 db zselés toll, 1 db pasztell ceruza és egy profi pen, ami a tűfilcek királya. Természetesen nem feledkezhetünk a Moleskine füzetről sem, most egy választható színben jár a box mellé

Kinek ajánlom?

  • Aki szeret unboxingolni
  • Aki Bujot készít
  • Aki gyűjti a tollakat, filceket, szép füzeteket
  • Aki szeret rajzolni, színezni

Görgess lejjebb és tudj meg többet, valamint nézd meg a videót, amelyikben kibontjuk a csomagot!

#

"Inspirálódjatok és az alkotásotokat osszátok meg másokkal is! Csatlakozzatok @az_inspibox instagram oldalunkhoz további inspirációkért!"

#inspibox #merjalkotni

Tömeg 1300 g
Méretek 33 × 33 × 8 mm
Csomag összeállítás

A beérkező rendelések feldolgozása 5-8 munkanapot vesz igénybe. A rendelés feldolgozást követően 48 órán belül átveszi a futárszolgálat a csomagot.

Válasz színt

fekete, pitypang, kék, korall

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„14. Edding+Moleskine” értékelése elsőként

15 + tíz =

Csomagoljuk ki!

– EDDINGBOX –

Firkáljunk együtt legújabb videómban.

#MERJALKOTNI