02. Húsvéti Inspibox

02. Húsvéti Inspibox

8990 Ft


Húsvéti Inspibox – az Ünnepi doboz! Készülj velünk az ünnepekre és alkoss Húsvéti témában. Ajándéknak szánod? Rendeld meg a Webshopból és mi pár napon belül kiszállítjuk Neked.

Igazi tavaszi színekkel és alapanyagokkal töltöttük meg Inspibox családunk legújabb tagját. A megannyi dekorálható tojás mellett helyet kapott egy különleges pompom készítő szett és biztosan találsz még a dobozban élénk színekben csillogó dekorgumit, no meg egy teljesen új festék színsort is. Az első csomagokat március 25.-én adjuk fel.

Nézd meg videómat, hogy mit tartalmaz a Húsvéti Inspibox.

BONTSD KI! ÖTLETELJ! ALKOSS!

Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszönővel tudjunk kedveskedni.

45 készleten

Mit tartalmaz a Húsvéti Inspibox?

Diszíthető tojásokat, cserepet, tavaszias színű festékeket, pompom készítő szettet, csillogó dekorgumikat, pamacsecsetet, papírmasé madáretetőt, húsvéti fa figurákat, színes tojásokat, 2 in 1 fa nyuszikát.

Kinek ajánlom?

  • Aki szeret unboxingolni
  • Aki szereti a limitált kiadású ünnepi dobozokat
  • Aki szeret alkotni
  • Aki már nagyon várja a nyuszit

Görgess lejjebb és tudj meg többet, valamint nézd meg a videót, amelyikben kibontjuk a csomagot!

#

"Az Inspibox egy izgalmas és kreatív csomag, amelyhez nem mindenki férhet hozzá, csak a leggyorsabb és legelkötelezettebb alkotók! Hogy mit kreáltok a boxban lévő holmikból, az csakis a ti fantáziátokra van bízva! Inspirálódjatok és az alkotásotokat osszátok meg másokkal is:"

#merjalkotni

Tömeg 1300 g
Méretek 33 × 33 × 8 mm
Csomag összeállítás

A beérkező rendelések feldolgozása 5-8 munkanapot vesz igénybe. A rendelés feldolgozást követően 48 órán belül átveszi a futárszolgálat a csomagot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„02. Húsvéti Inspibox” értékelése elsőként

4 × öt =

Csomagoljuk ki!

**** INSPIBOX 2.0 UNBOXING ****

Nézd meg videómat, ahol lerántom a leplet a doboz tartalmáról.

#MERJALKOTNI