InspiBOX

InspiBOX

5.00 out of 5 based on 6 customer ratings

8990 Ft


Fogadjátok sok szeretettel az Inspiboxot. Az inspirációs doboz egy kreatív, alkotós alapanyagokkal megtöltött box, mindazoknak, akik szeretnek alkotni vagy épp kedvet kaptak az alkotáshoz. A box megtöltésekor nagyon fontos szempont volt, hogy olyan alapanyagokat gyűjtsek össze, amik külön-külön is fontos elemei az alkotó folyamatoknak, együtt pedig több elképzelésnek is teret adnak.

BONTSD KI! ÖTLETELJ! ALKOSS!

Érdemes résen lenni minden hónapban, ugyanis a dobozok száma limitált. Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszönővel tudjunk kedveskedni.

2 készleten

Mi van az Inspiboxban?

Számomra legfontosabb alapanyagokat válogattam össze, amiket most egyszerre egy igényesen kidolgozott inspiboxban kaphatsz kézhez, megkímélve magadat, hogy útnak indulj és begyűjtsd őket. Örömmel mutatom be és osztom meg veletek saját ötleteimet , hogy én miket készítek a doboz tartalmából. Most rajtad a sor, mutasd meg Te is!

Kinek ajánlom?

  • Aki szeret unboxingolni
  • Aki szereti a meglepetéseket
  • Aki szeret alkotni
  • Aki szeretné beszerezni a leghasznosabb alapanyagokat
  • Aki szereti a zebrákat

Görgess lejjebb és tudj meg többet, valamint nézd meg a videót, amelyikben kibontjuk a csomagot!

#

"Az Inspibox egy izgalmas és kreatív csomag, amelyhez nem mindenki férhet hozzá, csak a leggyorsabb és legelkötelezettebb alkotók! Hogy mit kreáltok a boxban lévő holmikból, az csakis a ti fantáziátokra van bízva! Inspirálódjatok és az alkotásotokat osszátok meg másokkal is:"

#azeninspiraciom

Tömeg 1300 g
Méretek 33 x 33 x 8 mm
Csomag összeállítás

A beérkező rendelések feldolgozása 5-8 munkanapot vesz igénybe. A rendelés feldolgozást követően 48 órán belül átveszi a futárszolgálat a csomagot.

6 reviews for InspiBOX

szerintem jó lesz mert még csak videón láttam de ezt szeretném karácsonyra

ha szombaton veszem akkor mikora jön meg anita imádlak szeretnék veled alkotni de szuhogyon lakom

Nagyon jó < 3

Szia anita!
Nekem nagyon tetszik az inspibox,mikulásra akartam volna,de nemkaptam meg,és karácsonykor a faalatt volt.Iszonyúan örültem neki.már csináltam is egy fapálcikás tütüszoknyás babát is.Köszönöm hogy összeállítottad!
Puszi: pataky katinka

Anita ! fantasztikus vagy😁 Ez a BOX egyszerüen fantasztikus😄 Olyan sok mindent lehet vele alkotni hogy az egyszerüen szuper. Az első látás is elárulta hogy ezt a kincsesládát azoknak találtad ki akik az alkotásnak élnek és ezt az örömöt most megosztottad velünk😊😉

Még a ncs ilyen dobozom, de nagyon tetszik, hogy ilyen sok felé dolgot lehet vele készíteni, kreatívkodni, es a fantaziankat használni! A vélemények alapján megint csak jobban tetszik, remélem nemsokára én is kapok egy ilyen Box ot 😀😍💖

Mondd el a véleményed

Csomagoljuk ki!

**** INSPIBOX UNBOXING ****

Nézd meg videómat, ahol lerántom a leplet a doboz tartalmáról.

#MERJALKOTNI

A csomag tartalma: 1 db kicsi ragasztópisztoly, 5 db 20 ml matt akrilfesték (fekete, fehér, mandarin, magenta, kék színekben), 1 db 20 ml matt decoupage ragasztólakk, 1 db feszített vászon, 1 db ecset, 1 db szivacsecset, 1 db csillámpor, fekete-fehér pékzsineg, 3 féle mintás textilanyag, 20 db fa spatula, mozgó szemek párban, 1 db mikrokarton, 1 db fehér akvarell lap, 4 db kartonlap (fekete, magenta, mandarin, kék),2 db dekortapasz, 10-es Ecsetirón szett, 1 db festékpaletta.

Neked, a lányodnak, az anyukádnak, a legjobb barátnődnek és mindenkinek ajánlom, aki szereti saját kezűleg elkészíteni az otthoni dekorációkat, a szülinapi ajándékokat.