06. Új Inspirációs napló

06. Új Inspirációs napló

2500 Ft


MEGJELENT AZ INSPIRÁCIÓS NAPLÓ MÁSODIK KIADÁSA! Ez a napló annak szól, aki szeret játszani, szórakozni, viccelődni és aki szereti jól érezni magát. A második kiadásban 20 új alkotás is helyet kapott, így összesen 40 feladat és 20 alkotás vár a naplóban. Ezeket az oldalakat kitöltés után kivághatjátok, feltehetitek őket a falra vagy akár el is ajándékozhatjátok, ezzel is inspirálva másokat!

Az Inspirációs naplót bemutató videót ide kattintva tekintheted meg.

Kiürítés

Miért Inspiráló?

Ha  egy picit rosszabb kedved van, nyugodtan visszanézheted a múlt havi szép emlékeidet, és azt is megtalálod benne, mi töltött el jó érzéssel akár tegnap. Vagy ha 5-10 év múlva majd a kezedbe akad, újraélheted benne évekkel ezelőtti önmagad: álmaid, vágyaid. Vedd észre magadban a kincset és hozd felszínre, miközben állatian szórakozol!

Kinek ajánlom?

  • Aki megörökítené a jó dolgokat, ami vele történik.
  • Aki nem vár az álmai megfogalmazásával.
  • Aki kíváncsi, hogy milyen kreatív potenciál rejlik benne.
  • Aki szeret unikornist lovagolni a hétköznapokban.
  • Aki benne van egy vidám és ötletes játékban.

Görgess lejjebb és tudj meg többet, valamint nézd meg a videót!

#

"Az volt a célom, hogy egy olyan naplót alkossak meg, amit kitölteni élvezet és szórakozás, visszanézni pedig öröm.Ez a napló egy játék. Játék az érzéseinkkel, gondolatainkkal, álmainkkal és önmagunkkal."

Tömeg 1100 g
Méretek 20 × 51 × 42 mm
Inspirációs napló

Inspirációs napló, Inspirációs szett kicsi

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„06. Új Inspirációs napló” értékelése elsőként

2 × kettő =

A legújabb kiadású INSPIRÁCIÓS NAPLÓ!

Rengeteg kérés érkezett Tőletek, hogy legyen újra elérhető az Inspirációs napló és tudjátok, hogy szeretek Nektek kedveskedni, így megálmodtam egy új részt, 20 új oldallal bővült a második kiadás.

#inspiraciosnaplo

Ha  egy picit rosszabb kedved van, nyugodtan visszanézheted a múlt havi szép emlékeidet, és azt is megtalálod benne, mi töltött el jó érzéssel akár tegnap. Vagy ha 5-10 év múlva majd a kezedbe akad, újraélheted benne évekkel ezelőtti önmagad: álmaid, vágyaid. Vedd észre magadban a kincset és hozd felszínre, miközben állatian szórakozol!

Személyesen is meg tudod tekinteni partneremnél a Fiók Papírboltban.
Cím: Budapest 1111 Budafoki út 5-7. www.senyepapir.hu

Sok visszajelzést kaptam, hogy nagyon szeretitek együtt kitölteni a Naplót! Többet azt írták, hogy az iskolai szüneteiket így dobják fel együtt, ami szerintem szuper. Ezt szeretném én is támogatni! Ha Ha összeálltok legalább 10-en egy osztályból, egy baráti társaságból, vagy egy közösségi helyről, és megrendeltek minimum 10 Inspirációs Naplót, akkor nem csak, nem kell fizetnetek a szállítási díjért, de az összes könyvre 30% kedvezményt kaptok

Osztályoknak, baráti társaságoknak, közösségeknek 30% kedvezmény!

Minden Youtube videós rész leírásban benne van a link, ahonnan le tudod tölteni és ki tudod nyomtatni az adott rész lapját. Az első részhez nézd meg az első videót IDE KATTINTVA.

Persze. Nem fontos könyv formájában megrendelned, elég, ha követed a Youtube csatornám, ahol megosztom veled letölthetően a napló első 18 oldalát. Persze a maradék 22 oldalról így le kell mondanod.

A házhoz szállítás futárszolgálattal történik. A rendelések feldolgozása 5-8 munkanap.

0
eladott napló
kk
0
rajzolt lap
II
0
megtekintés
Kinga (25)

Először azt gondoltam, hogy ez csak tiniknek való, aztán mégiscsak elkezdtem kitölteni a húgomtól kapott inspirációs naplót. Meg kell mondjam, hogy nem csak játék, hanem egy varázslatos önismereti utazás is, bármely korban.

Anna (16)

Az én kedvenc részeim, ahol rajzolni kell. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok mindent megtudok a gondolataimról és a vágyaimról egyszerű firkákkal. Megvan a barátaim karácsonyi ajándéka. Köszönöm! 🙂

Andi (14)

Amikor a kezembe fogtam nem is hittem el, hogy ennyi különleges feladat létezhet egy naplóban. Alig várom, hogy a többiek is kitöltsék a sajátjukat.