Inspirációs napló

Inspirációs napló

2290 Ft


Ez a napló egy játék. Ez a napló kortalan, mindenkinek szól, aki szeretné egy kicsit jobban megismerni önmagát, az álmait, vágyait, céljait. Aki szeret játszani, szórakozni, viccelődni, és szereti jól érezni magát. Az inspirációs napló oldalai sokszor lemásolhatóak, kitölthetőek, végteleníthetőek.

Az Inspirációs napló jelenleg nincs készleten, de ha szeretnéd, hogy újra legyen belőle, hagyd meg az e-mail címedet, hogy elsők között tudjunk értesíteni az új példányok érkezéséről.

Elfogyott

Miért Inspiráló?

Ha  egy picit rosszabb kedved van, nyugodtan visszanézheted a múlt havi szép emlékeidet, és azt is megtalálod benne, mi töltött el jó érzéssel akár tegnap. Vagy ha 5-10 év múlva majd a kezedbe akad, újraélheted benne évekkel ezelőtti önmagad: álmaid, vágyaid. Vedd észre magadban a kincset és hozd felszínre, miközben állatian szórakozol!

Kinek ajánlom?

  • Aki megörökítené a jó dolgokat, ami vele történik.
  • Aki nem vár az álmai megfogalmazásával.
  • Aki kíváncsi, hogy milyen kreatív potenciál rejlik benne.
  • Aki szeret unikornist lovagolni a hétköznapokban.
  • Aki benne van egy vidám és ötletes játékban.

Görgess lejjebb és tudj meg többet, valamint nézd meg a videót!

#

"Az volt a célom, hogy egy olyan naplót alkossak meg, amit kitölteni élvezet és szórakozás, visszanézni pedig öröm.Ez a napló egy játék. Játék az érzéseinkkel, gondolatainkkal, álmainkkal és önmagunkkal."

Tömeg 1100 g
Méretek 20 x 51 x 42 mm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Inspirációs napló” értékelése elsőként

Videók

Csudaklassz videókban mutatom meg, hogy én és a vendégeim hogyan töltjük ki 
az Inspirációs Naplót! Most te jössz!
#inspiraciosnaplo

Follow Annával naplózunk!

Annával kitöltjük az Inspirációs Napló néhány oldalát. Az egyik feladat, hogy meg kell szagolunk egymás kezét és le kell rajzolni, hogy ez az illat mit árul el róla. Vicces lesz, ígérem. 🙂 A másik feladatban pedig bögrét kell tervezni!

Ha kíváncsi vagy milyen illata van Follow Anna kezének és milyen bögrét tervez magának, kattints a videóra!

#inspiraciosnaplo

#inspiraciosnaplo

Alkosd meg a saját inspirációs naplódat és tutira érdekes élményekben lesz részed!
Ha szeretnéd másokkal is megosztani az inspirációs naplód egy-egy lapját, fotózd le, töltsd fel az Instagramra és használd a #inspiraciosnaplo hastaget!

Ha  egy picit rosszabb kedved van, nyugodtan visszanézheted a múlt havi szép emlékeidet, és azt is megtalálod benne, mi töltött el jó érzéssel akár tegnap. Vagy ha 5-10 év múlva majd a kezedbe akad, újraélheted benne évekkel ezelőtti önmagad: álmaid, vágyaid. Vedd észre magadban a kincset és hozd felszínre, miközben állatian szórakozol!

Személyesen is meg tudod tekinteni partneremnél a Fiók Papírboltban.
Cím: Budapest 1111 Budafoki út 5-7. www.senyepapir.hu

Sok visszajelzést kaptam, hogy nagyon szeretitek együtt kitölteni a Naplót! Többet azt írták, hogy az iskolai szüneteiket így dobják fel együtt, ami szerintem szuper. Ezt szeretném én is támogatni! Ha Ha összeálltok legalább 10-en egy osztályból, egy baráti társaságból, vagy egy közösségi helyről, és megrendeltek minimum 10 Inspirációs Naplót, akkor nem csak, nem kell fizetnetek a szállítási díjért, de az összes könyvre 30% kedvezményt kaptok

Osztályoknak, baráti társaságoknak, közösségeknek 30% kedvezmény!

Minden Youtube videós rész leírásban benne van a link, ahonnan le tudod tölteni és ki tudod nyomtatni az adott rész lapját. Az első részhez nézd meg az első videót IDE KATTINTVA.

Persze. Nem fontos könyv formájában megrendelned, elég, ha követed a Youtube csatornám, ahol megosztom veled letölthetően a napló első 18 oldalát. Persze a maradék 22 oldalról így le kell mondanod.

A házhoz szállítás futárszolgálattal történik. A rendelések feldolgozása 5-8 munkanap.

0
eladott napló
kk
0
rajzolt lap
II
0
megtekintés

#inspiraciosnaplo

Ha még több infóra, videóra, bejegyzésre vagy kíváncsi az Inspirációs Naplóról,
látogasd meg a hivatalos oldalt!
inspiraciosnaplo.hu

Kinga (25)

Először azt gondoltam, hogy ez csak tiniknek való, aztán mégiscsak elkezdtem kitölteni a húgomtól kapott inspirációs naplót. Meg kell mondjam, hogy nem csak játék, hanem egy varázslatos önismereti utazás is, bármely korban.

Anna (16)

Az én kedvenc részeim, ahol rajzolni kell. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok mindent megtudok a gondolataimról és a vágyaimról egyszerű firkákkal. Megvan a barátaim karácsonyi ajándéka. Köszönöm! 🙂

Andi (14)

Amikor a kezembe fogtam nem is hittem el, hogy ennyi különleges feladat létezhet egy naplóban. Alig várom, hogy a többiek is kitöltsék a sajátjukat.