07. Karácsonyi napló

07. Karácsonyi napló

2500 Ft


Készen állsz egy kis utazásra? A karácsonyi napló segít ráhangolódni az adventi időszakra és egyfajta emlékezés az elmúlt év történéseire. Neked rajzoltam! Fogj egy ceruzát és ess neki. A karácsonyi napló oldalai sokszor lemásolhatóak, kitölthetőek, végteleníthetőek.

Tervezz! Színezz! Emlékezz!

A tárgyban kérlek hagyd meg az ajándékozott személy nevét, hogy személyre szabott köszönő kártyával tudjunk kedveskedni.

33 készleten

Miért Inspiráló?

Hangolódj az ünnepekre, álmodj, tedd el emlékbe az éved. Vedd elő karácsony este és színezzétek ki közösen a családdal! Jó móka lesz!

Kinek ajánlom?

  • Aki szereti a karácsonyt.
  • Aki szeret álmodozni.
  • Aki szeret jókat színezni.
  • Aki hisz az angyalokban.
  • Akinek a kedvenc szarvasa Rudolf.

Görgess lejjebb és tudj meg többet, valamint nézd meg a videót!

#

"Az volt a célom, hogy egy olyan naplót alkossak meg, amit kitölteni élvezet és szórakozás, visszanézni pedig öröm. Ez a napló egy játék. Játék az érzéseinkkel, gondolatainkkal, álmainkkal és önmagunkkal."

Tömeg 1100 g
Méretek 20 × 51 × 42 mm
Csomag összeállítás

A rendelések feldolgozása 5 – 8 munkanapot vesz igénybe. A rendelés feldolgozást követően 48 órán belül átveszi a futárszolgálat a csomagot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„07. Karácsonyi napló” értékelése elsőként

húsz + tíz =

#karácsonyinaplo

Ha még több infóra, videóra, bejegyzésre vagy kíváncsi a Karácsonyi naplóról,
látogasd meg a hivatalos oldalt!
karacsonyinaplo.hu

Ha  egy picit rosszabb kedved van, nyugodtan visszanézheted a múlt évi szép emlékeidet, és azt is megtalálod benne, mi töltött el jó érzéssel. Vagy ha 5-10 év múlva majd a kezedbe akad, újraélheted benne évekkel ezelőtti önmagad: álmaid, vágyaid. Vedd észre magadban a kincset és hozd felszínre, miközben állatian szórakozol!

Ez a napló egy karácsonyi visszaszámláló. Találsz benne színezőket és minden színezőhöz jár egy feladat is, ami kicsit összegzi az elmúlt évedet.

0
eladott napló
k k
0
rajzolt lap
I I
0
megtekintés