Slime ragasztó

Slime ragasztó

1490 Ft


Slime készítésére alkalmas ragasztó. A Slime ragasztóból aktivátor segítségével egy nyugalmi állapotban szétterülő, de gyúrás, mozgatás közben géles állagú, képlékeny masszát képezhetünk. Színezhetjük akrilfestékkel, pigmentporokkal, glitterekkel. A ragasztó folyékony állagú, fehér színű, 1 flakon 300 ml.

SLIME KÉSZÍTÉS FELSŐFOKON!

Folyamatosan érkezem inspiráló Slime készítő videókkal. Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszönővel tudjunk kedveskedni.

Ha tetszett termékünk, ne felejtsd el értékelni!

44 készleten

NÉZD MEG A SLIME KÉSZÍTŐ BOXOT IS!

Inspibox Slime készlet tartalma: 5 db ragasztó fehér színben, 5 db aktivátor, 1 db glitter por, 1 db neon por, 1 db fluoreszkáló por, 3 db matt akrilfesték (magenta, kék, mandarin), 5 db tároló tégely, 5 db spatula, 1 pár gumikesztyű.

Kinek ajánlom?

  • Aki szeret unboxingolni
  • Aki Slime-ot szeretne készíteni
  • Aki Slime rajongó vagy gyűjtő
  • Aki szeret kísérletezni

Görgess lejjebb és tudj meg többet, valamint nézd meg a videót, amelyikben kibontjuk a csomagot!

#

"Egy régóta dédelgetett álom valósult meg ezzel a dobozzal. A Slime legjobb része, maga az elkészítés és a kísérletezés. Csakis a ti fantáziátokra van bízva, hogy milyen csoda slime-okat készítetek! Inspirálódjatok és az alkotásotokat osszátok meg másokkal is!

#inspibox

Tömeg 300 g
Csomag összeállítás

A beérkező rendelések feldolgozása 5-8 munkanapot vesz igénybe. A rendelés feldolgozást követően 48 órán belül átveszi a futárszolgálat a csomagot.

Tájékoztatás

Fagyveszélyes!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Slime ragasztó” értékelése elsőként

Csomagoljuk ki!

– INSPIBOX SLIME KÉSZÍTŐ –

Nézd meg videómat, ahol lerántom a leplet a doboz tartalmáról.

#MERJALKOTNI