Összesen 4 találat

Kategóriák
Bezár

Karácsonyi matrica könyv

2500 Ft
Ezzel a matricás kis könyvvel nem lehet betelni. A könyv tele van matricákkal, 1700 db. karácsonyi mintázatú és témájú matrica közül válogathatsz kedvedre. Igazi kincs és szuper dekorációs eszköz ajándékokra, füzetre, órarendre.Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezár

Karácsonyi hógömb szett

5200 Ft
A szett segítségével igazi ünnepi hangulatot varázsolhatsz. A doboz tartalmából készíts ünnepi montázst, amit szívesen látnál viszont lakásod ékeként. Ajándéknak is remek választás, ez utóbbinál mindenképpen csempéssz bele valami extra dolgot, ami csakis hozzád köthető vagy Rád jellemző.Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezár

Karácsonyi party ház

4900 Ft
Kelts életre és rendezz be egy igazi Karácsonyi party házat. A készlet minden alapanyagot tartalmaz, amiből ki tudod alakítani a figurákat és a belső teret. Jó munkálkodást.Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezár

Karácsonyi üveg dekoráció

5500 Ft
Kelts életre igazi ünnepi hangulatot az üveg búra alatt . A készlet minden alapanyagot tartalmaz a dekoráláshoz. Élményekkel teli ajándék gyermeked, barátnőd vagy akár anyukád számára.Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.