1–50 termék, összesen 54 db

Szűrők
Show All
Bezárás

Csorba Anita ecsetfilc szett

2490 Ft
Csorba Anita saját válogatású ecsetfilc készlete, 1 sima fekete kontúrozó filccel és 1 fekete alkoholos filccel kiegészülve. Itt az idő, hogy Te is kipróbáld. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Textilfilc készletek

1990 Ft6990 Ft
Gigantikus, pasztell és klasszikus textilfilc készleteink bármilyen textilanyag újragondolására vagy kiszínezésére alkalmasak. Ha szeretnél régiből újat vagy a fehér textúrából egyedit varázsolni, akkor dobd a kosárba a 3 variáció egyikét. Világos anyagú textilekre használható, a fekete felületre fogó filceket itt találod. Neked melyik a kedvenced? MERJ ALKOTNI! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Hobby Művész Inspibox

12900 Ft
Kreatív ajándékot keresel? Merülj el dobozunk segítségével a festéköntés és az élményfestés rejtelmeiben. Ötvöztük a Colorflow és az élményfestő szettünket, így mindent megtalálsz egyetlen egy dobozban! Várunk szeretettel a hobby művészek világában. Egy izgalmas alkotófolyamatban lehet részed, ugyanis Facebook oldalamon ingyenes élményfestő órákat is találsz. Hobby Művész Inspibox tartalma: 2 akvarell lap A4, 5 db. profi ecset, 6 db. akrilfesték, 6 pohár, 6 kisebb méretű spatula, 2 db 20 x 20 cm vászon, 2 db. mini kasírozott vászon, mini festőállvány, glitter, pouring medium. * A kép csak illusztráció! Az alapanyagok változásának jogát fenntartjuk. *

AJÁNDÉKOZZ! ÜNNEPELJ! ALKOSS!

Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszönővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Fehér – Natúr borítós vázlatfüzet

1100 Ft
Dekorálható A5 méretű, kemény borítós füzet. Az Inspibox 3.0 egyik kedvelt alapanyaga. Díszítésnél használj akrilfestéket vagy alkalmazz decoupage technikát. Megrendelheted külön vagy keresgélj tovább kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon. NE UNATKOZZ! ALKOSS!
-23%
Bezárás

Varrható szörny

1290 Ft 990 Ft
DIY varrható szörnyecskék lepték el a Webshopot. Válaszd ki kedvenc, szórakoztató karakteredet és készítsd el egyszerűen otthon. A szett minden alapanyagot tartalmaz, ami a művelethez szükséges. A csomag tartalma: poliészter szörny alap, töltelék, színes fonal, öntapadós díszek és műanyag "befűző" tű. Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszönővel tudjunk kedveskedni.

SZÖRNYEN CUKI! DIY VARRHATÓ SZÖRNYECSKÉK

Bezárás

Állatmintás vászonkép

1290 Ft
Kedvenc állatmintás előrajzolt vásznaitok most külön is elérhetőek. Válaszd ki a 4 minta közül, hogy melyik passzol legjobban hozzád, ha pedig egy már landolt nálad az Inspiboxban, akkor szerezd be a készlet többi darabját. Méret: 20x20 cm Színezhető, festhető.  
Bezárás

Színezhető puzzle

990 Ft
Színezhető ecsetfilccel, temperával, festékkel...tulajdonképpen bármivel, amit az otthoni sulis cuccaid között találsz. Méret: A4 NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Fekete Csorba Anita tolltartó

890 Ft
Fekete tolltartó, 21 x 9 cm méretben, Csorba Anita címkével ellátva. Csak a fantáziádra van bízva, hogyan és mivel díszíted ki az alapanyagot. Találsz hozzá textil filceket is, de megrendelheted külön vagy keresgélj tovább kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Dekorálható párnahuzat

1490 Ft
Dekorálható párnahuzat, rejtett cipzárra, 100% pamutból. Mérete: 40 x 40 cm Találsz hozzá textil filceket is vagy keresgélj tovább kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon. MERJ ALKOTNI!  
Bezárás

Csipeszes rajztábla

1690 Ft
Rajzolj szabadon a lakás bármely szegletén, csak egy tábla kell hozzá. ;) Megrendelheted külön vagy keresgélj tovább kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon. Méret: A4 NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Rövid fülű bevásárló szatyor

790 Ft
Dekorálható bevásárló szatyrok,  2 választható színben. Méret: 38 x 42 cm. Csak a fantáziádra van bízva, hogyan dekorálod ki az alapanyagot. Találsz hozzá textil filceket, de megrendelheted külön vagy keresgélj tovább kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Csorba Anita filcszett

990 Ft
Csorba Anita feliratú, 12 darabos filckészlet. Alap színeket tartalmazó filctoll készlet, minden tolltartó elengedhetetlen kelléke. Itt az idő, hogy beszerezed. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Neon & Pasztell szövegkiemelők

1000 Ft
Csorba Anita szövegkiemelők, két féle változatban (neon és pasztell). A filcek négyes csomagban kaphatóak és színintenzitásuk megfelelő. Rendelésnél válaszd ki kedvencedet. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Fehér szív tábla

890 Ft
Fehér dekorálható szív tábla, mérete: 28 x 19 cm, vastagsága kb. 5 mm. Szuper ÚJ dekorációja lehet szobád falának vagy fesd le a kedvenc színeiddel és már el is készült a trendi kopogtatód. MERJ ALKOTNI! Keresgélj további kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon.
Bezárás

Ragasztópisztoly

2290 Ft
A mindennapi alkotás elengedhetetlen alapkelléke a ragasztópisztoly. Hű társ a DIY ötletek elkészítésénél és nagy segítséget nyújt, ha unalmasabb óráidban újra dekorálnád a lakás minden szegletét. Ha kisebb gyermekek használják, javasoljuk a felnőtt felügyeletét és segítségét. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Színezhető tornazsák

1290 Ft
Dekorálható és színezhető tornazsákok,  3 választható mintázattal. 100% pamut, hosszú pánttal, 37 x 41 cm méretben. Csak a fantáziádra van bízva, hogyan és mivel díszíted ki az alapanyagot. Találsz hozzá textil filceket is, de megrendelheted külön vagy keresgélj tovább kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Dekorálható fehér papírzsák

990 Ft2990 Ft
Tökéletesen dekorálható, egyedire szabható és tárolásra alkalmas papírzsák két változatban rendelhető.
  1. Kérheted üresen, amit te magad dekorálsz majd ki. A zsákhoz küldünk még egy saját logós fekete filctollat.
  2. Kérheted névre szólóan, Anita írásával díszítve.
A 3 rétegű zsák mérete: 25 x 50 cm Ha a dedikált zsákot (2. lehetőséget) választod, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy kinek a nevét írja fel Anita a fehér felületre. NE UNATKOZZ! ALKOSS!  
Bezárás

Művész festőpaletta

1290 Ft
Ovális formájú, fa festőpaletta segít az otthoni művészkedésben, megfelelő felületet biztosít a színek kikeveréséhez. Megrendelheted külön vagy keresgélj tovább kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Dekorálható faszelet – akasztóval

650 Ft
Falap, a naturális stílus kedvelőinek. Mutatós ajtó vagy fali dísz készíthető belőle. Szélessége: 23-28 cm, hosszúsága: 6-10 cm Rendeld meg külön vagy keresgélj tovább kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Dekorálható falap – fém akasztóval

590 Ft
Natúr dekorációs lap, fekete fém akasztóval. Méretei: 12 x 12 cm, vastagsága: 5 mm Rendeld meg külön vagy keresgélj tovább kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Fa keretes krétatábla

1690 Ft
Az otthoni íróasztalod dizájnos és hasznos darabja lehet ez a közkedvelt alapanyag. Rendeld meg, fesd le a keretet, aztán vésd fel rá az aktuális feladataidat, rutinodat vagy a kedvenc mottódat, ami minden napos inspirációra ösztönöz majd. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Vízfesték

890 Ft
12 darabos, alap színeket tartalmazó vízfesték. Tökéletes társ festéshez és az akvarell technika gyakorlásához. A festékgombok átmérője: 22,5 mm NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Öntapadós csillogós dekorgumi szett

1290 Ft
A dekorgumi az egyik kedvenc alapanyagunk, rengeteg módon felhasználható és nagyon mutatós dekorációs eszköz. Könnyen vágható és formázható. Ha nálad is hiánypótló, akkor szerezz be egyet. Csomag tartalma: 5 db. A5 méretű különböző színű, csillogós, öntapadós dekorgumi. Vastagsága: 2 mm MERJ ALKOTNI! Ha a csomag mellé szeretnél egy kártyát Anita aláírásával, jelezd nekünk a megjegyzés rovatban.
Bezárás

Uzsonnás hűtőtáska

2290 Ft
Dekorálható hűtő textiltáska, zsebbel és praktikus fogantyúval. Megrendelheted önmagában vagy keresgélj tovább kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon. Ide kattintva szépséges textilfilceket is találsz, ha maradandó mintát alkotnál. Méret: 25 x 24 x 12 cm NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Dekorálható fekete tornazsák

1690 Ft2990 Ft
Dekorálható, egyedire szabható fekete színű tornazsák. Méretek: 37 x 41 cm
  1. Kérheted üresen, amit te magad dekorálsz majd ki. Javasoljuk mellé a fekete anyagra fogó textilfilc szettünket, csillámló és neon árnyalatokban. (megtalálod a webshop polcain)
  2. Kérheted névre szólóan, Anita írásával díszítve.
Ha a 2. lehetőséget választod, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy kinek a nevét írja fel Anita a  tornazsákra. NE UNATKOZZ! MERJALKOTNI!
Bezárás

Színezhető tolltartó

990 Ft
Színezhető tolltartók,  2 választható mintázattal. 100% pamut, 21 x 9 cm méretben. Csak a fantáziádra van bízva, hogyan dekorálod ki az alapanyagot. Találsz hozzá textil filceket is, de megrendelheted külön vagy keresgélj tovább kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
-25%
Bezárás

Dekorálható papírmasé unikornis

1990 Ft 1490 Ft
Unaloműző kreatív alkotások születhetnek ebből a díszíthető, festhető unikornis fejből. Az alapanyag papírmaséból készült, így tökéletesen dekupázsolható otthoni szalvétákból vagy maradék krepp papírból. Csinálj belőle ékszertartót, fali dekorációt. Méret: 18,5 x 10 cm NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Natúr tornazsák

1490 Ft
Dekorálható tornazsák, hosszú zsinór pánttal. Méret: 37 x 41 cm. Csak a fantáziádra van bízva, hogyan dekorálod ki az alapanyagot. Találsz hozzá textil filceket, de megrendelheted külön is vagy keresgélj tovább kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Neon & Csillámos textilfilc készlet

8190 Ft
Gyönyörűen élénk neon és csillámos textilfilc készleteink segítségével fekete anyag is jól dekorálható, színezhető. A felvitt dekorációs mintákat vasalással lehet fixálni és ezután a textil 30 fokon mosható lesz. Használat előtt 2-3 percig rázd fel a tubus tartalmát. Nézz körbe, mert a filcek mellé biztosan találsz izgalmas textilanyagokat is nálunk. A két szett közül válaszd ki, hogy neon vagy csillámos felületet képzeltél el a kedvenc táskádra, pólódra. MERJ ALKOTNI!  
Bezárás

Dekorgumi konfetti

1490 Ft
Dobd fel otthoni hangulatodat és alkotós eszköztáradat dekorgumi konfettivel. Két variáció közül választhatsz. A csomagokban kisebb és nagyobb körök / szivek találhatók, amiket rengeteg módon fel lehet használni . Rendeld meg külön csomagban vagy keresgélj tovább kreatív alapanyagokat a virtuális polcokon. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Kalózos alkotószettek

2490 Ft
Válaszd ki a 3 variáció közül, hogy melyik szettből alkotnál szívesen. Formázd meg saját kalóz fiú & lány karaktered a puha gyurmák felhasználásával. MERJ ALKOTNI! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Ékszertartó fa

990 Ft
Szuper Dekorálható fa alapanyag. Készíts belőle ékszertartót, fényképtartót vagy alkoss merőben eltérőt. Méret: 30 x 21,5 cm, vastagsága: 2mm Csak a fantáziádra van bízva, hogyan dekorálod ki az alapanyagot. Találsz hozzá ecsetfilcet és konfetti szoratot is a virtuális polcokon. NE UNATKOZZ! ALKOSS! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
-20%
Bezárás

Arany térképmintás akvarellezhető vászon

2490 Ft 1990 Ft
Vászon méretei: 25,4 cm x 12,7 cm x 2,54 cm MERJ ALKOTNI! Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Akvarell festék készlet

5690 Ft15990 Ft
Kiváló minőségű, magas pigmentációjú akvarell festék, könnyen kezelhető, magasfényű, nagy színintenzítású. Garantáltan élmény vele a művészkedés, ha komolyabban érdekelődsz a téma iránt.  2 csomagban választható, 12 vagy 48 darab különböző színű, jó minőségű pigmentet találsz egy fémdobozos kiszerelésben, amely kényelmesen használható festőpalettaként is. Ajándéknak is kiváló választás. MERJ ALKOTNI! Ha dedikált kártyát szeretnél Anitától, kérlek jelezd nekünk a megjegyzés rovatban.
Bezárás

6 in 1 Alkotó készlet

9900 Ft
Készíts akár 6 különböző dekorációt a legújabb alkotó készlet segítségével. Az elkészült remekművek ajándékként is tökéletesen szuperálnak.

MERJ ALKOTNI!

Ha dedikált kártyát szeretnél, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszöntővel tudjunk kedveskedni.
Bezárás

Dekorálható óra alap

4100 Ft
Kincsestárunk tovább bővült! Dekorálható, Mdf óra alap. A csomag tartalmazza magát a szerkezetet is, viszont az elemekről Neked kell gondoskodnod, miután alkotásod elnyerte végleges formáját. Az alap átmérője kb. 30 cm  
Bezárás

Állatmintás zsugorka fólia

1490 Ft
Kedvenc állatmintás előrajzolt zsugorka fóliád most szettben is megrendelhető. Tartalom: 4 darab, matt felületű, állatmintás fólia 10,5 cm x 14,5 cm méretben Elkészítés: Színezd ki a mintákat, filccel vagy színes ceruzával. Óvatosan vágd körbe, ha függődíszt szeretnél belőle, akkor lyukaszd is ki. Tedd be a 170 fokos sütőbe 15-20 másodpercre. Figyeld, ahogy összezsugorodik és már kész is a vadonatúj fülbevalód, kulcstartód.  
Bezárás

Professzionális ecsetszett

2000 Ft
Különböző méretű, kerek fejű ecsetszett a professzionalitás kedvelőinek. A csomag tartalma: 5 ecset
Bezárás

Óriás mézi

1290 Ft
Giga mézik landoltak a virtuális polcokon. A szezon egyik legcukibb alapanyaga, amiből, egy kis fantázia segítségével, igazi egyéniségek születhetnek. A figura 25 cm magas, vastagsága pedig 3 mm és az egyik lábát a Csorba Anita logó ékesíti. Szerezz örömet szeretteidnek és persze magadnak is!
Sold out
Bezárás

Pirogravírozó

5500 Ft
Képek, betűk, motívumok égetéséhez használható eszköz.  A csomag tartalma: elektromos eszköz, 7 cserélhető fejjel Dekorálható parafa, bőr és fa alapanyag. 30W, 230 V ~ 50 Hz
Bezárás

Matt akrilfesték – 20 ml

690 Ft
Magas pigment-tartalmú, matt festékek, 20 ml kiszerelésben. Elhoztuk nektek az eddigi legnépszerűbb Inspibox színeket.  Az akrilfestékek fedőképessége kiváló, így nagy népszerűségnek örvend a különböző diy projekteknél. Felviheted ecsettel, pamacsecsettel. Rendelésnél válassz a meglévő variációk közül. #merjalkotni
Bezárás

Gélpaszta matt

1690 Ft
A matt opálosra száradó, sűrű, vízbázisú gél alkalmas különféle textúrák létrehozására, stencilezésre, valamint ragasztóként és is alkalmazható. Bármely felületen könnyen megtapad, színezhető, rugalmasra szárad. 3D hatások elérésére különösen alkalmas. Egyenletes rétegben kenjük fel a díszítendő felületre, majd tetszés szerint strukturáljuk erre alkalmas festőkéssel. Tipp: csőrös tubusba töltve egyedi díszítő motívumok rajzolására is alkalmas. Kiszerelés: 230 ml
Bezárás

Bambusz vágódeszka

2490 Ft
A vágódeszka alapvető konyhai felszerelésünk, de közben rengeteg DIY projektnél jól működik, mint alapanyag. Ékszertartó, kulcstartó vagy felírótáblát is lehet belőle alkotni. Szögletes és lekerekített verzió közül tudsz válogatni, mind a két típus felfüggeszthető. Kerek méretei: 24 cm Szögletes méretei: 25 x 14 cm
Bezárás

Fémkarika

490 Ft
A fémkarika rengeteg kreatív célra felhasználható alapanyag. Készíthetsz belőle álomfogót, függődíszt, kopogtató díszt. fehér színű, 10 cm átmérőjű, 2 mm
Bezárás

Mini állvány

1290 Ft
Mini festőállvány - kisebb vásznak, remekművek kiállításához. Szuper szobadekorációs ötlet, helyezd el az íróasztalodon vagy az éjjeli szekrényeden. Könnyen összezárható és méretéből adódóan kis helyen is elfér. magasság: 25 cm mélység: 12 mm
Bezárás

Türkiz felvasalható fólia

1250 Ft
A5 méretű, világoskék, csillámos felvasaló fólia textilek dekorálásához. Könnyedén vágható anyag, így különböző mintákat, formákat, betűket szerkeszthetsz fel a fólia hátoldalára. A textilre vasalással tudod rögzíteni a kivágott mintát, így az anyag kézi mosással tisztítható. A csomagoláson lépésről lépésre megtalálod a felhasználási útmutatót.
Bezárás

Akvarell tömb

2490 Ft3490 Ft
Akvarell tömb 2 méretben. Ha szeretsz festeni és érdekel az akvarell technika, akkor biztosan megkönnyíti a dolgodat egy ilyen különleges papírblokk. A lapok anyaga 100% cellulóz, az oldalak széle le van ragasztva, hogy festés közben a papírlapok ne görbüljenek fel. A papírlapok súlya: 180 g Minden egyes tömb 20 lapot tartalmaz. A5: 15 x 21 cm A4: 210 x 297 mm
Bezárás

Csillámos dekorgumi szett – A4

2650 Ft
Csillámos, 10 darabos dekorgumi szett, A4 méretben. Az egyik legjobb alapeszköz, ha bármilyen kreatív alkotáson töröd a fejed.
Bezárás

Pamut edényfogók

1690 Ft
Fehér színű, 100% pamut edényfogók, párban. Dekorálható 3D dekortollal vagy textilfilccel, amit vasalással lehet fixálni. Az edényfogók mérete 20 x 20 cm, egyik oldalon steppelt mintázatúak és felfüggeszthetők.
Bezárás

Tükör tömör fa kerettel

2450 Ft
Dekorálható tükör, tömör fa kerettel - állítható és falra is könnyedén felfüggeszthető.
Méret: 19 x 27 x 1,5 cm