MEGÚJULT ONLINE PROGRAMOK!

Alaposan megváltoztak a mindennapjaink – a biztonság, egészségünk védelme most mindennél fontosabb. A közösségi élményt, a veletek való találkozást, az együtt alkotást azonban szeretnénk fent tartani továbbra is, ezért népszerű rendezvényeinket átalakítottuk úgy, hogy az élmény megmaradjon, de mindenki maximális biztonságban érezze magát.
Online rendezvényeinkre való jelentkezéseddel mindent házhoz kapsz, amire szükséged van az alkotáshoz, online felületen pedig továbbra is segítünk neked új kedvenced elkészítésében. Készítheted magadnak, de ajándékba is szánhatod, hiszen egy egyedi, kézzel készített meglepetésnek mindenki örül.
Rendezvénytípusok magánszemélyeknek: 
Online Festőműhely: Megrendelésed után küldünk számodra egy csomagot, amiben minden benne van, amire szükséged lesz az alkotáshoz: Egy nagy méretű, 50 X 50es vásznat, festéket hat színben, két különböző méretű ecsetet, és egy pamacsecsetet, a festés napján pedig online felületen tudsz bekapcsolódni hozzánk.
Online ajándékkészítő workshop: – HAMAROSAN –
Rendezvénytípusok cégeknek: 
Online csapatépítő: A csapatépítőhöz szükséges felszerelést kiküldjük Élménystúdió dobozunkban, a csapattagok pedig online felületen kapcsolódnak egymáshoz és hozzánk.
Ajándékkészítő workshop: – HAMAROSAN –