Rólam

SZIASZTOK!
Szeretném az alkotás örömeit megosztani mindenkivel!
Anita650- negyzetes

Csorba Anita vagyok, ha van kedved egy vidám és izgalmas utazáshoz, alkossunk együtt!

Gyerekkorom óta az alkotás a szenvedélyem és szeretnélek téged is alkotásra inspirálni.

Kis csapatommal a kreatív energiánkat csak arra összpontosítjuk, hogy nektek érdekes és inspiráló tartalmakat állítsunk elő. Kövessetek a social mediában!

Kiskorom óta imádom az alkotás minden formáját. Kisiskolásként agyagoztam, gimis koromban szénnel rajzoltam – mindig teljesen fekete kézzel fejeztem be a rajz szakkört -, később egyértelműen az olajfestés nyert. A színek elvarázsoltak, a terpentin illata pedig fenyőerdőbe röpített. Mindig is imádtam azt a szabadságot, amit az alkotás, az alkotó folyamat ad.

SZERETSZ ALKOTNI?

Az alkotás most is a szenvedélyem, csak az eszközök  változtak. Az agyagot felváltotta a billentyűzet, a szenet a kamera, a vászon helyett pedig a monitoron mutatom be ötleteimet. 7 évvel ezelőtt elindítottam blogomat – inspiraciok.hu -, ami köré azóta egy erős, kreatív és pozitív közösség is épült. 3 éve pedig már videós csatornámon is inspirálom nézőimet. Rendkívül hálás vagyok Nekik/Nektek, hogy azzal foglalkozhatok, amit szenvedélyesen szeretek. Az alkotással.

Az évek során a blogom és a Youtube oldalam – velem együtt – fejlődött, sőt újabb csatornákkal gazdagodott és rengeteg népszerű Youtuberrel dolgoztam együtt. Nézz körül a különböző közösségi felületeimen, jó szórakozást és alkotást!

Szakmai önéletrajz

Ha bővebben is kíváncsi vagy a szakmai utamra, látogasd meg a LinkedIn oldalamat vagy töltsd le az önéletrajzom!