Szülinapi hétvége🎂🎁 | Nyereményjáték cunami🎂🎁❗

SZÜLETÉSNAPI HÉTVÉGE! ÜNNEPELJ VELEM! 

🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁

Január 15 – 18. között minden Téli Meglepi Inspibox vásárlása esetén ajándékba küldünk egy Őszi Meglepi Inspiboxot. Ha valamelyik hiányzik a kollekcióból, akkor most érdemes részt venni az akcióban, ugyanis a készleteink limitáltak. Sima doboz mellé Sima Őszit küldünk, Extra verzió mellé pedig értelemszerűen Extra meglepetés jár.

Kattanj a Shopba és legyen Tiéd mind a 2 Inspibox: https://csorbaanita.hu/termek/karacsonyi-meglepi-inspibox-1/ 

Ilyen még nem volt, ugyanis izgalmas nyereményjátékokkal is készültünk 6 különböző felületen.

Látogass el ezekre a felületekre, 🎂🎁 KOMMENTELJ ÉS NYERJ INSPIBOXOT! 🎂🎁

Inspirációk Csorba Anitától Facebook oldal *

Inspirációk Csorba Anitától Youtube közösségi fül *

csorbaanita Instagram *

az_inspibox Instagram *

inspiraciokelmenystudio Instagram *

csorbaanita TikTok *

 

Szép, kreatív napot!

Anita

 

Best of 2020 – Második rész

Folytatjuk előző cikkünket és elhoztuk 2020 Best of pillanatait a csapattagok szemszögéből.

Anita kedvence 2020-ból: területem legnagyobb sikerének azt könyvelem el, hogy 2020-ban minden korosztály számára tudtunk rendezvényeket – és ezzel együtt élményeket – biztosítani, legyen szó gyerekek számára megrendezett alkotóműhelyekről, születésnapokról, vagy felnőtteket érdeklő és fejlesztő konferenciáról.

Anita tervei 2021-re: Új kedvencem a podcast műfaj – és vagyok olyan szerencsés, hogy két csatorna (Nők az úton, Csorba Anita) online kommunikációja is hozzám került. Szeretném ezeket tökéletesre fejleszteni, és ezeket az értékes beszélgetéseket minél több emberhez eljuttatni. Bízom abban is, hogy a járványhelyzet az év végére enyhül, és újra visszatérhetnek a rendezvények – amiket mi, és ti is nagyon szerettetek nálunk.

Detti kedvence 2020-ból: az Inspibox születésnapja. Az inspibox születésnapja, úgy érzem nekünk is, nekem is kicsit a születésnapom. Hálás vagyok, hogy jelen lehettem ennek a kreatív, alkotó csodadoboznak a megszületésénél, és mára 3. születésnapját együtt ünnepelhettük 2020-ban. Úgy érzem együtt minden akadályt legyőztünk.

Detti terve 2021-re: Minden akadályt le fogok, fogunk győzni. Fejlődni, tanulni és ugyanolyan odaadással, szeretettel készíteni össze a csomagokat, segíteni a vásárlókat, ahogyan eddig is tettem. Mindezt egy szuper csapat részeként.

Daniella kedvence 2020-ból: a számlák és szerződések mellől bekerültem egy forgatási közegbe az Álomszobagyár csapat tagjaként. Soha nem szerettem szerepelni, de a forgatások során nem úsztam meg, sőt titokban a 20. epizód környékén még élveztem is 🙂

Daniella terve 2021-re: Remélem, idén még több szuper együttműködés megszervezésében lehet részem és az Álomszobagyárban még komfortosabban fogom érezni magamat.

Klau kedvence 2020-ból: Sok mindenért lehetek hálás ennek a különleges évnek, de az egyik az, hogy egy világjárvány sem tudott megállítani minket céljaink elérésében, felülmúlásában és grátiszként még egy csúnyapulcsit készítő csapatverseny első helyezését is bezsebeltem magamnak. Az ókori sztoikusok tanítása szerint három dolgot vagy képes irányítani – a tetteidet, a szavaidat és azt, hogy miként kezeled a saját érzelmeidet. Minden más kívülálló. A csapatban rejlő értékekkel, vidám tartalmakkal és szívből jövő lelkesedéssel teljesítettük 2020 kihívásait. 

Klau terve 2021-re: Fogadalmaim nincsenek #nopressure, de tervezni és célokat felállítani nagyon szeretek, így biztos vagyok benne, hogy minden egyes fejlesztéssel, újító gondolattal rengeteg izgalmas meglepetést okozunk majd közösségünk számára, amiket én is nagyon várok már. 

Csorba Anita kedvence 2020-ból: 

Nekem számok és ehhez kapcsolódó büszkeség érzés jutott eszembe a múlt évről, hogy ezt mind megcsináltuk EGYÜTT!

200+ élő adás, és 600+ élőben bemutatott alkotás (Kreatív pihenő, Adventi készülődés)

20+ Álomszobagyár átalakítás ebből 20 rész a Spektrum Home-on

2000+ Inspibox, és ugyanennyi boldog alkotó gyermek és felnőtt

100000+ óra alkotással eltöltött idő a közösségünkben

3000+ fő a gyerekrendezvényen (online és offline), ebből 500 a jótékonysági karácsonyi alkotóműhelyen

50+ podcast adás a Csorba Anita podcaston

150+ videó a csatornáinkon

200+ videó más céges csatornáin

2000+ közösségi tartalom a saját felületeinken

5000+ közösségi tartalom más cégek felületein

200+ inspiráló cikk megírása

20+ elégedett céges ügyfél

10+ motivált csapattag

 

Szép, kreatív napot!

Anita

Best of 2020 – Első rész

Már javában benne vagyunk az új évben, de még mindig visszatekintgetünk 2020-ra – hiszen annyi izgalmas és jó dolog történt velünk, hogy ezt valószínűleg sokáig nem fogjuk elfelejteni. Regényeket lehetne írni erről az időszakról – ehelyett azonban mi most egy-egy kedvenc pillanatot hoztunk a csapat tagjaitól, és azt is megosztjuk veletek pár mondat erejéig, mit tervezünk erre az évre. Biztosra vesszük, hogy idén sem fogunk unatkozni ☺ 

Nóri kedvence 2020-ból: Év elején évtervező álomtablót készítettünk, céltervező élő (!) workshop-ot tartottam az Inspirációk Média csapatának, és örömmel zártam az évet, mert visszanézve azt láttam, hogy a felragasztott képek és leírt célok megvalósultak még ebben a coviddal és ezáltal kihívásokkal teli évben is.  

Nóri tervei 2021-re: Az Inspirációk brand mögött dolgozó 10 fős csapatot szeretnénk még inkább megmutatni idén, így éppen most dolgozunk az új csapatbemutató videónkon, amit az inspiraciokmedia.hu weblapon láthattok majd.

Jani kedvence 2020-ból: A legjobb dolog, ami történt velem, hogy minden külső nehézség ellenére azt csinálhattam amit szeretek, és ezt egy olyan csapatban tehettem ahol vidám és laza a hangulat. Hihetetlen pillanat volt, amikor Éva és István Álomszobáját lelepleztük számukra, egyetlen percbe sűrűsödött mindaz a kemény munka, odaadás, és a rengeteg energia eredménye, amire azt mondhatjuk, igen ezért csináljuk, amit csinálunk.

Jani tervei 2021-re: A naptár átfordulásával nem szűnt meg minden, ami 2020-ban történt, így továbbra is nagyon fontosnak tartom, hogy kihozzuk a maximumot mindenből, legyen az egy kis rendezvény, vagy a következő TV sorozatunk. Mint minden évben, szeretnék jobb lenni abban, amit csinálok, sok kibővült feladatom volt 2020-ban, új dolgokat tanultam, és ezek tökéletesítése, és hatékonyabbá tétele az egyik fő célom.

Ilus kedvence 2020-ból: Az elmúlt év nem tudott kifogni rajtunk és az Álomszobagyár teljes évadát elkészítettük, eközben pedig rengeteget fejlődtünk is. A nehézségek talán még jobban kihozták belőlünk a maximumot és túlteljesítettük az elvárásainkat és a lehetőségeinket.

Ilus terve 2021-re: Január 1-e nem hozott varázsütésre változást, ezért fontosnak tartom, hogy előre tervezzek és legyen kitűzött célom. Így ha netán nehézségek jönnek (azért ne jöjjenek), mindig lesz mihez igazodnom és segíteni fog, hogy elérjem a célomat.

Réka kedvence 2020-ból: a legjobb dolog, ami történt velem, hogy a karantén időszakban rám bízott új projektet sikeresen összefogtam, az új kihívást örömmel vettem, szuper csapattársakkal dolgozhatok együtt. Ezen kívül mindig sokat adnak az online vagy személyes találkozások a Kollégákkal, a jó hangulatú alkotós  vagy játékos csapatépítők.

Réka terve 2021-re: fenntartani a meglévő projekt magas színvonalát és a mögötte álló igazi csapatmunkát, készen állni új kihívásokra is a fejlődés érdekében.

Következő részben folytatjuk!

Szép, kreatív napot!

Anita

Adventi kalendárium – Használd a napi #

Az advent az egyik legszebb ünnepünket, a Karácsony közeledtét és a várakozás hangulatát testesíti meg, hiszen elérkeztünk az évnek a legizgalmasabb és egyben legtürelmetlenebb időszakához. Ráadásul most már csak 2 hét van vissza Karácsonyig, így ideje a végére érni a  bevásárlólistáknak is.

Idén mutattunk már jópár adventi kalendárium ötletet inspiráló videós formában, de nem szabad elfeledkeznünk a virtuális verzióról sem, ami főként hozzátok, kedves Vásárlókhoz szól!

Ha a tökéletes ajándékot keresed karácsonyra, szülinapra, névnapra akkor jó helyen jársz, sőt most az kiszemelt kedvenced mellé plussz ajándékot is bezsebelhetsz, ha kibontod a Kalendárium mai ablakát! Minden  kis ablak mögött egy ajándék bújik meg, így vásárlásod alkalmával csupán annyit kell tenned, hogy beírod a megjegyzés rovatba az adott naphoz tartozó hashtaget és mi pedig küldjük rendelésed mellé a napi meglepetés ajándékot!

Minden nap egy új ajándékot rejteget, így ha netán valamit elfelejtettél volna megvásárolni, akkor azt egészen december 20. éjfélig még megteheted.

Ha még emlékezetesebbé szeretnéd tenni ezt az időszakot, akkor iktass be minden napra egy jó cselekedetet és csatlakozz további tippekért az Inspirációk Magazin oldalán található kihíváshoz!

Szép, kreatív napot!

Anita

November az Élménystúdióban – Élményleltár

Most nem csak az elmúlt egy hónapot ünnepeljük, hanem az elmúlt egy évet is: Születésnapos volt novemberben a Csorba Anita Shopnak és rendezvényeknek helyet adó Inspirációk Élménystúdió! <3 Az ünneplésben a macaron-fogyasztás mellett visszatekintettünk erre az időszakra és összeszedtük kedvenc pillanatainkat – ezeket elolvashatjátok előző blogbejegyzésünkben. 

Novemberben sem tétlenkedtünk –a hónapban rengeteg újdonság jelent meg nálunk, és szívből örültünk neki, mennyire lelkesen fogadtátok ezeket. 

A mi kedvencünk egyértelműen a kérhető, személyre szóló videós üzenet – bár a személyes találkozást nem tudja pótolni, úgy érezzük, így kapcsolatban tudunk maradni veletek, közelebb érezzük magunkat a vásárlóinkhoz, követőinkhez. 

Mi is, és ti nagyon szerettétek az ünnepi ajándék papírzsákot – több, mint száz kérés érkezett ezeknek a kidekorálásra –mindegyik el is készült és útra kelt, hogy boldoggá tegye tulajdonosát. ☺

Visszatértek a közös alkotások is online formában – Megtartottuk az első online Festőműhelyünket, amin rengeteg csodaszép kép készült, és elkezdődött a közös adventi hangolódás is: Hat élő, inspiráló videót tettünk közzé, amiben Anita négy alkotással jelentkezett adásonként, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt megvalósítható ötletekkel. 

Az Inspiboxokat is folyamatosan tökéletesítjük, kiegészítjük, hogy biztosan mindenki megtalálja a számára legkedvesebbet – ebben a hónapban az Ízemlékek dobozunk kapott kívül-belül új ruhát, ráadásul a borítót is te magad választhatod ki! 

Decemberben is érdemes követni újdonságainkat, mert rengeteg mindennel készülünk – adventi kalendáriumunk már elérhető oldalunkon, ahol minden napra különleges ajándékkal készülünk a lelkes bontogatóknak, Anita pedig most már naponta jelentkezik karácsonyi inspirációs videóval – ezt az Inspirációk Csorba Anitától Facebookon tudod követni. Reméljük, velünk tartotok az év utolsó hónapjában is, és együtt készülünk a szeretet ünnepére <3 

Boldog első születésnapot Inspirációk Élménystúdió!

Egy éves lett az Inspirációk Élménystúdió, az elmúlt időszakban pedig annyi izgalmas dolog történt nálunk, hogy képtelenség lenne mindegyikről írni – ezért összeszedtünk 5 olyan pillanatot, történetet, ami a mi kedvencünk volt 2020-ban.

Az Élménystúdió TOP 5 pillanata 2020-ban

Kreatív pihenő – Bár a Kreatív pihenő megalkotásának oka egyáltalán nem a kedvencünk az idei évből, hiszen a világjárvány és a kényszerű otthonlét miatt hoztuk létre, magát az adásokat nagyon szerettük. Anita kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedveskedett kreatív ötletekkel, és a megvalósításában is segített – minden egyes nap, három hónapon keresztül. Ha valami kedves emlékként maradt meg bennünk ebből az időszakból, akkor az az összefogás, az egymás támogatása, a kedves üzenetek, a gyönyörű alkotások – és leginkább az, hogy veletek együtt csinálhattuk végig.

Újranyitás – Gyereknap – Május 31 –én nehéz három hónap után lélegeztünk fel, és méltóképpen meg is ünnepeltük az újranyitást – Nyílt napunkon bemutattuk az akkor a polcokra kerülő Álomszobagyár Inspiboxot, kiállítást tartottunk a Kreatív pihenő és az online Festőműhely alkotásaiból, a látogatók pedig megtöltötték élettel a teret, és nem csak jelenlétükkel – az aznap készült színes szív alakú alkotások hetekig díszítették még a stúdió bejáratát és ablakait. Most megint arra kényszerültük, hogy egy darabig távol legyünk egymástól, hogy mindenki egészségére és épségére vigyázzunk, de ígérjük, amint újra biztonságos lesz, ismét együtt ünnepeljük meg a boldog újranyitást. ☺

I.Útravaló Online Konferencia & Workshop – Talán a legnagyobb szakmai kihívás volt 2020-ban az első konferenciánk, amelyet a Nők az úton csapata, Csorba Anita és Szlafkai Éva, valamint a testbeszéd-specialista Bíró Nóra szervezett. Neves előadók, izgalmas kerekasztal-beszélgetések és kreatív workshopok várták a lelkes résztvevőket, a nap végén pedig levezetésként exkluzív nyereményekért szállhattak versenybe a nézők. A Covid-helyzet miatt a konferenciát online platformokon közvetítettük, de ez nem volt le semmit az élményből, sőt – a közös fejlődés segített megszépíteni, és hasznossá tenni az otthon töltött időt. Kényelmesen a fotelből tanulni – ha valami győzelem volt ebben az időszakban, akkor ez az volt. 

Art-úr érkezése – Szeptember elsején új lakót kapott az Élménystúdió egy apró, de annál szúrósabb süni képében, aki azóta boldogan játszik, eszik, alszik – és úgy nő, hogy biztosra vesszük, éjszakánként titokban kiáll az esőre ☺ A süncsemete nevének kiválasztásában Ti is nagy szerepet játszottatok, mi pedig azóta sem tudunk betelni az Art-úr névvel, ami egy, a stúdió szellemiségéhez tökéletesen passzoló kreatív szójáték, és ami nagyon illik a mi tüskés gömbőcünkhöz. Art-úr jó barátságban van a gumikacsákkal és a plüssmacikkal, az ecsetek viszont kifejezetten fel tudják őt bosszantani. Kedvenc csemegéje a kukac, legtöbb idejét pedig az eper alakú kuckójában tölti. Boldogok vagyunk, hogy a csapat tagja lettél, Art-úr! <3 

Nyári kreatív tábor – Miután ismét megnyílhattak az Élménystúdió kapui, annyira szerettük, hogy nálunk vagytok, hogy az a merész ötletünk támadt, hogy maradhatnátok is – egy teljes hétig! Kreatív táborunk hétfőtől-péntekig várta a gyermeksereget, akikkel egész nap elmerültünk az alkotásokban és a közös játékokban. Imádtuk a nevetéstől hangos órákat, a gyönyörű alkotásokat, a cserfes gyerkőcöket, az ötleteket, amiből egyszerűen nem tudtak kifogyni a táborozóink, a gyermekjógát és a zenefoglalkozásokat. Készítettünk klassz szobadekorációkat az Álomszobagyár tematikájú héten, az Inspibox hetünket pedig a dobozok alapanyagaiból való kézműveskedés tette ki. Biztosak vagyunk benne, hogy ezeket a heteket sosem fogjuk elfelejteni, és bízunk benne, hogy 2021 nyarán ismét sort keríthetünk arra, hogy heteken át fogadjuk az alkotni vágyókat. 

Október az Élménystúdióban – Élményleltár

Szeretjük az őszt, hogy a természet megajándékoz minket az összes színével. Tökéletes időtöltés ilyenkor a szabadban lenni, falevelet és gesztenyéket gyűjteni, amiből aztán az egész család alkothat este a meleg lakásban, egy finom tea mellett.

Az esős napok azonban nagy fejtörést okoznak nekünk, hiszen ilyenkor a négy fal közé szorulunk, és sokkal több benti elfoglaltságot kell kitalálni, mint a napsütéses órákban. Szerencsére mindig van a tarsolyunkban egy-egy jó ötlet, hogy mivel lehet elűzni az unalmat – akár otthon, akár bent az Élménystúdióban. Kíváncsi vagy, hogyan telt nálunk az ősz második hónapja? Akkor olvass bele Élményleltárunkba – öröm volt összeszedni, milyen klassz dolgok történtek nálunk az elmúlt hetekben, ráadásul rengeteg új ötlet is érkezett közben – a november is nagyon izgalmasnak ígérkezik. 🙂

A Halloweeni Inspi Nagykövet projekt

Útra keltek a Drakuláink, hogy lelkes segítőink az egész országot bevonják a játékunkba. Inspi Nagyköveteink nem kevesebbre vállalkoztak, minthogy papírból elkészítenek három Drakulát a leírásunk alapján, majd elrejtik őket a lakhelyük közelében. Erről képet készítenek, amit mi feltöltünk az Instagramra, hogy az ott élők, vagy az arra járók tudjanak róla: kincs van a közelben 🙂 Alig pár nap, és indulhat a nagy, országos Halloweeni kincsvadászat! Ha szeretnél a részese lenni, figyeld a @csorbaanita Instagram oldalt, és indulj elsők között a Drakulák keresésére!

Az Élménystúdió dekorálása és a Halloweeni Alkotóműhely (október 31.)

Mi egy jó buli alapja? A dekoráció! Ha már Halloween, az Élménystúdió ennek megfelelően felöltötte legrémisztőbb ruháját – boszorkányok lógnak a mennyezetről, pókok szövik be a fotófalat, varjak költöztek a tökágyásba, a besötétített üvegfal mögül pedig kíváncsi szemek fürkészik az arra járókat. A szellemek még nem érkeztek meg, de szombaton biztosan nyüzsögni fognak, hiszen október 31-e az ő napjuk! És hogy mit fogunk alkotni hétvégén? Ugye nem lepődsz meg, hogy a válasz a csontváz? Fából készült, és kedved szerint dekorálhatod: Kifestheted, vagy választhatod a menő UV színeket, hogy éjszaka se téveszd szem elől legújabb kedvencedet.

Még van pár napod csatlakozni a partihoz.

Harry Potter témájú születésnap

Október 24-én egy kislány két kedvencét ötvöztük: Az alkotást és Harry Pottert! Az ünnepelt kérésére átmenetileg Roxfortot varázsoltuk az Élménystúdióba, és nem csak a dekorációban köszönt vissza a téma, a kreatív ünneplés során mindenki elkészítette az általa kedvelt ház címerét – igazi Griffendél-Mardekár összecsapás alakult ki az alkotórészlegen 🙂 A hangulatot csak tovább fokozta a torta megérkezése, a koccintás, a fotózkodás, amihez külön Harry Potteres fotókerettel és kiegészítőkkel készültünk. Varázslatos délelőtt volt!

A régi nagy kedvenc, az Inspibox 3.0 visszatérése

Ugye régóta vártad ez a pillanatot? Mi is! Annyira szerettétek az Inspibox 3.0 termékünket, hogy nem volt kérdéses, hogy egyszer még visszatér – és ez októberben mindenki örömére meg is történt! Továbbra is megtalálható benne minden kincs, amire szükséged lehet az otthoni alkotáshoz: mintás vászonkép, festékek, festékpaletta, színes lapok, párnahuzat, dekorálható füzet, dekorálható puzzle, ecsetfilc készlet, textilfilcek, pamacsecset, fonal és tartályos ecset. Hűha, nem lesz könnyű eldönteni, mivel kezdj legelőször, annyi szépség van becsomagolva egyetlen dobozba!

Ha a te figyelmedet eddig elkerülte ez a termék, a shopból be tudod szerezni. 

A Karácsonyi Inspibox színre lépése

Karácsonyfadísz, téli ajtódekoráció, vagy egy meglepetés a fa alá szeretteinknek? Karácsonyi Inspiboxunkból bármelyiket megvalósíthatod, a doboz színeitől pedig már a kibontása után garantáltan ünnepi hangulatba kerülsz. Imádtuk kiválasztani az alkotóelemeket, és bár mindegyiket egyformán szeretjük és nincs kedvencünk, szívünkhöz különösen közel áll a fából készített Mézi figura – és alig várjuk, hogy lássuk, ti hogyan dekoráljátok ki! November 8-áig tudod előrendelni, és még a covert is kiválaszthatod weboldalunkonk, ahogy azt is, hogy az alapdobozt szeretnéd, vagy az extra kiegészítőkkel ellátott Inspiboxot. Előrendelésed mellé pedig ajándékkal is kedveskedünk neked, úgyhogy duplán megéri az elsők között lenni! 

Itt érthetőek el karácsonyi dobozaink!

Az Inspibox 3. születésnapja – Magyarország legnagyobb alkotásának elkészítése

Bizony, már három éve boldogítja az alkotni vágyókat szeretett dobozunk, az Inspibox – Ezt pedig méltóképpen szerettük volna megünnepelni. Meghívtuk a Csorba Anita fanoldalak vezetőit, hogy tartsanak velünk, a partisapka készítése és az Inspibox alakú torta elfogyasztása mellett rakjuk együtt Magyarország legnagyobb közös alkotását – amiben ti is végig benne voltatok, hiszen az elmúlt hónapokban lelkesen küldtétek a gyönyörűen kidekorált kirakókat, a végeredmény pedig így egy nagyon színes, 1024 darabból álló óriás puzzle lett.

Köszönjük nektek, és boldog születésnapot az Inspiboxnak! Még sokszor ennyit!

Ugye milyen izgalmas hónapunk volt? Alig győztük összeszedni, mennyi mindent történt velünk, nálunk, és izgatott készülünk már most a novemberre! Köszönjük, hogy velünk voltatok októberben, találkozunk a következő hónapban is! 

 

Szép, kreatív napot!

Anita

Karácsonyi Meglepi Inspibox ELŐRENDELÉS – AJÁNDÉKKAL

Az első között értesülsz róla, hogy  ELŐRENDELHETŐ a 2020-as Karácsonyi Meglepi Inspibox.

Ilyenkor már jó érzéssel szemezgethetünk a legjobb ajándékötletek között, sőt a doboz segítségével könnyebben kezdjük el az adventi időszakra való hangolódást.

Szerezd meg magadnak vagy gyermekednek az első dobozok egyikét november 8.-ig, hogy biztosan eljusson hozzád a plussz meglepetés csomag. Az ajándék egy különleges formájú, festhető fa képkeret. 

A dobozból több, mint 10 karácsonyi ajándék és dekoráció készíthető és idén először külön gyermek és felnőtt kiszerelés közül tudsz választani!

KERESD A WEBSHOPBAN AZ INSPIBOXOKAT ÉS ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL, ZSEBELD BE AZ AJÁNDÉKOT IS MELLÉ!

Halloweeni ajándék MINDEN VÁSÁRLÁS MELLÉ!

🎃 A mai naptól október 31.-ig minden vásárlás mellé Halloweeni zsugorkát adunk ajándékba. 🎃

Nézz körbe nálunk és szerezd be a kiszemelt kedvenc termékeidet!

Ha az elkészítési folyamatra és további kulisszatitokra vagy kíváncsi, akkor less be az_inspibox Instagram oldalra. #merjalkotni felirattal pedig azt is meg tudod mutatni közösségünknek, hogy Te mit alkottál legutoljára.

A 4 minta közül 1 random érkezik ajándékba a megrendelésed mellé. Ne hagyd ki ezt az alkalmat!

Az ajándék zsugorka nagyon könnyen elkészíthető. Színezd ki alkoholos / ecsetfilccel vagy akár ceruzával, majd óvatosan vágd körbe. Ha függődíszt szeretnél belőle, akkor ne felejtsd el kilyukasztani. Ezután mehet is a 170 fokos sütőbe 15-20 másodpercre.

Figyeld ahogy összezsugorodik és máris kész a vadonatúj fülbevalód vagy kulcstartód.

Szép, kreatív napot!

Anita

🎈Itt van az ősz | Itt van újra az INSPIBOX 3.0!!!🎈

Október 3.-án ünnepeltük az Inspibox harmadik szülinapját, amit egy zártkörű Születésnapi bulival koronáztunk meg az Inspirációk Élménystúdióban.

Vendégeimmel kimaxoltuk az ünneplést ezen a jeles napon, ugyanis egy party sapka készítésével és kidekorálásával indítottuk a bulit. Kreatívabbnál kreatívabb ötletek születtek és kedvenc háziállatunk, Art-úr sem maradt ki a mókából, sőt a rendezvény egyik sztárja lett, hiszen neki senki nem tud ellenállni.

Teljes elfogultság nélkül állíthatom, hogy az INSPIBOX számunkra nemcsak egy „termék”, hanem szívügyünk, igazi LOVE projektünk, ami az évek során több ezer felhasználóhoz eljutott már.  A megalkotástól egészen mostanáig rengeteget foglalkozunk vele, mindig tökéletesítjük, csinosítjuk, fejlesztjük mind kinézetben mind tartalomban, hogy a kicsomagolás és maga az alkotó folyamat élményekkel teli órákat nyújtson.

A kreatív folyamatban nem a végeredmény számít, hanem az izgalmakkal és sokszor a buktatókkal, kihívásokkal teli odavezető út. Alkotás közben megmozgatjuk a jobb agyféltekét, megtanuljuk kezelni az ismeretlen helyzeteket, és legalább ilyen fontos, hogy megtanuljuk élvezni is a célunkhoz vezető utat. Az elmúlt 3 évben arra törekedtünk, hogy az Inspiboxok egy új világba repítsék tulajdonosát, és hogy valaminek a létrehozása vidám pillanatokat teremtsen.

A visszajelzések alapján jó úton járunk, csodálatos alkotások születnek napról napra!

Miután elkészültek a kiegészítők, az ünneplés Fő szenzációja következett: Közösen kiraktuk Magyarország legnagyobb közösségi alkotását, több mint ezer beküldött puzzle alkotásból. Elfoglalta az egész studiót, tarts velünk a videó során és lesd meg a végeredményt:

Úgy teljes az ünneplés, ha meglepetéssel is készülünk, ezért Újra elhoztuk limitált darabszámban az egyik legnépszerűbb INSPIBOX verziót.

Inspibox 3.0 – 2019 legkedveltebb doboza – újra elérhető! Aki esetleg lemaradt róla tavaly, most biztosan be tudja szerezni magának online vagy személyesen a Csorba Anita Shopba ellátogatva, pénteken és szombatonként.

🎁🎊

Köszönjük, hogy itt vagytok és velünk ünnepeltek Ti is!

Szép, kreatív napot! 

Anita

Házhoz visszük a rendezvényt!

– Bemutatkozik legújabb termékünk, az Élménystúdió doboz

Nem tudsz eljönni a stúdiónkba, mert neked messze van, vagy foglaltak a szombat délelőttjeid? Rád gondolva alkottuk meg legújabb termékünket, az Élménystúdió dobozt! Népszerű Alkotóműhelyünk most beköltözik az otthonodba, hogy az alkotásnak ne legyen gátja se tér, se idő. A dobozba nem csak az alkotó alapanyagot rejtettük, mindent küldünk, amire szükséged lehet az alkotás során, és még egy ajándékkal is kedveskedünk Neked!

A doboz tartalma:

  • Egy alkotó alapanyag, ami mindig egy fából készült, egyedi kiegészítő.
  • Hat különböző színű festék, üvegfiolákba adagolva. Ez a hat szín a fekete, a fehér, a sárga, a világoskék, a sötétkék és a rózsaszín – A színek már ismerősek lehetnek kincses dobozunkból, az Inspiboxból.
  • Egy véletlenszerűen választott alapanyag üvegfiolában – A jelenleg elérhető dobozunkba gyönyörű színű glittereket csempésztünk.
  • Decoupage ragasztó, üvegfiolában.
  • Egy ajándék, amit szintén ki tudsz dekorálni - Vagy megcsinálhatod másnak ajándékba, hogy együtt osztozzatok az alkotás örömében.

Otthon is inspirálunk!

Minden alkotó alapanyaghoz adunk inspirációt is egy videó formájában – Ezek elérhetőek lesznek az Inspirációk Csorba Anita oldalon. A videók mindig az Alkotóműhely napján debütálnak, de utána is elérhetőek mindenki számára. Az inspiráció mellett ingyenes oktató anyaggal is készülünk – Többek között segítünk eligazodni a kreatív eszközök között, bemutatjuk a decoupage technikát, de a festékkeverés titkait is elleshetitek nálunk.

Így lehetsz boldog tulajdonosa az Élménystúdió doboznak:

Az Élménystúdió dobozunk termékként van fent, így megvásárlása nem tér el más termék megvételétől. Miután rákattintottál, válaszd ki, melyik alkotó alapanyagot szeretnéd a dobozodba. Innen már csak a kosárba kell tenned, vásárlás után pedig pár nap múlva már kézhez is kapod dobozodat.

Inkább nálunk alkotnál?

Arra is van lehetőséged, Alkotóműhelyeinket és Festőműhelyünket továbbra is megtartjuk, és várunk mindenkit rá, aki jobban szeret csodaszép stúdiónkban, közösségben alkotni.

A rendezvényeinket itt tudod megnézni, és itt tudsz rájuk jegyet is szerezni: https://csorbaanita.hu/alkotomuhely/

Érdeklődni a rendezvényekről vagy az Élménystúdió dobozról a rendezveny@csorbaanita.hu e-mail címen tudsz.

Szép, kreatív napot!

Anita