Hírek, inspiráció

Karácsonyi dekortippek

Szinte csak most kezdődött el az év, de pillanatok múlva itt az ünnepi szezon. Bár sokaknak a gyakran giccses, túlzó karácsonyi dekorációk ugranak be, ha az ünnepre gondolnak, de számos módja van annak, hogy egy kis varázslatot vigyünk otthonunkba.

Nézzünk meg párat!

Vesszőkoszorú

Ne feledkezzünk meg az apró, de annál fontosabb részletekről: a dekor koszorúkról. Elég széles a skála, hiszen mindenkinél más színek dominálnak karácsonykor, ezért egy egyszínű vesszőkoszorú alap rengeteg lehetőséget ad a kísérletezésre. A fehérrel játszva havas hangulatot, a zölddel kombinálva máris természetközeli érzést érhetünk el, az ezüst és a fénylő részletekkel pedig becsempésszük az ünnep csillogást. 

Saját készítésű képeslap

A személyes apróságok, kedvességek még mindig nagy értékkel bírnak. Lepd meg a másikat kézzel készített képeslappal, így bármennyire is távol éltek egymástól, ki tudod fejezni a szereteted.

Spatula Mikulás

Spatula az egyik legjobb kreatív alapanyag, rengeteg csináld magad projektnél felhasználható, és minden évszakban bevethető a szezonális dekorációknál.

A vadiúj Csillagfény Inspiboxot úgy állítottuk össze, hogy mindent meglelj benne a kreatívkodáshoz: készíthetsz vele ilyen szuper kopogtatót, képeslapokat vagy akár spatula szarvas, mikulás dekortárgyat.

Ha pedig további inspiráló ötletekre vágysz, akkor látogass el kreatív Youtube csatornámra.

Szép, kreatív napot!

Anita

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük