inspiráció

Egy alapanyag számtalan alkotás – ÚJ sorozat a csatornán

Ismered legújabb sorozatomat? Egy alapanyag számtalan alkotás elnevezéssel indult útnak a nyár folyamán. Részenként mutatom be, hogy a legjobb alapanyagokból milyen sok ötletet el lehet készíteni.

Most a filc anyagot vettem elő, amit nagyon szeretek használni, mert nem foszlik, könnyen formálható, szabható és a szivárvány minden színében hozzá lehet jutni. Egy különleges malacperselyt, pálcikás fagyit és egy tárolót álmodtam meg.

Csekkold le a végeredményt:

A következő részben az általatok megszavazott papírpohárra esett a választásom. Virágzó szobadekorációt készítettem, 3D-s hatásban. A poharak szélét vágd be egy éles ollóval, formálj háromszögeket és hajtsd vissza az így keletkezett szirmokat. Alapnak válassz vásznat vagy egy kiürült cipős doboztetőt, amit lefesthetsz és a szirmokat sűrű vagy random alakzatban el tudsz helyezni rajta.

Dübörög az indián nyár, így egy hangulatos LEDsor baromi jó miliőt kölcsönöz a teraszodon vagy a kertben töltött esték alkalmával. Őszre készülve a hangulatodat fokozhatod még egy pohár kakaó , pihepuha pokróc és egy  jó könyv társaságában.

Inspirálódj az ötletekből, kövesd a sorozatot és hajrá, alkoss Te is!

Szép, kreatív napot!

Anita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük