Összesen 1 találat

Szűrők
Show All
Bezárás

Online Festőműhely

9900 Ft14900 Ft
Online Festőműhely 
Nagyon fontos számunkra a közösségi élmény és közös alkotás, de jelen helyzetben a biztonság és az egészség védelme az elsődleges  - ezért megújítottuk Festőműhelyünket, és együtt, de egymástól távol készítjük el a Téli mese című festményt.
Hogyan működik? Megrendelésed után küldünk számodra egy csomagot, amiben minden benne van, amire szükséged lesz az alkotáshoz: Egy nagy méretű, 50X50es vásznat, festéket hat színben, két különböző méretű ecsetet, és egy pamacsecsetet, extra csomag megvásárlása esetén pedig plusz egy asztali állványt is küldünk.
Hogyan kapsz tőlünk segítséget? A csomagod mellett egy videót is küldünk számodra, amin Anita lépésről-lépésre megmutatja, hogy tudod elkészíteni a festményedet. Ezt természetesen bármikor leállíthatod, visszatekerheted - így vezetve, de a saját tempódban tudsz majd dolgozni.
Mik az előnyei az online festésnek? Sem térben, sem időben nem kell senkihez alkalmazkodnod, hiszen akkor és ott állhatsz neki az alkotásnak, amikor éppen kedved van hozzá. A videó, amit kiküldünk, korlátlan ideig lesz számodra felhasználható.

További kérdés, kérés esetén, a rendezveny@csorbaanita.hu címen lehet érdeklődni.