alkotások

🎈Itt van az ősz | Itt van újra az INSPIBOX 3.0!!!🎈

Október 3.-án ünnepeltük az Inspibox harmadik szülinapját, amit egy zártkörű Születésnapi bulival koronáztunk meg az Inspirációk Élménystúdióban.

Vendégeimmel kimaxoltuk az ünneplést ezen a jeles napon, ugyanis egy party sapka készítésével és kidekorálásával indítottuk a bulit. Kreatívabbnál kreatívabb ötletek születtek és kedvenc háziállatunk, Art-úr sem maradt ki a mókából, sőt a rendezvény egyik sztárja lett, hiszen neki senki nem tud ellenállni.

Teljes elfogultság nélkül állíthatom, hogy az INSPIBOX számunkra nemcsak egy „termék”, hanem szívügyünk, igazi LOVE projektünk, ami az évek során több ezer felhasználóhoz eljutott már.  A megalkotástól egészen mostanáig rengeteget foglalkozunk vele, mindig tökéletesítjük, csinosítjuk, fejlesztjük mind kinézetben mind tartalomban, hogy a kicsomagolás és maga az alkotó folyamat élményekkel teli órákat nyújtson.

A kreatív folyamatban nem a végeredmény számít, hanem az izgalmakkal és sokszor a buktatókkal, kihívásokkal teli odavezető út. Alkotás közben megmozgatjuk a jobb agyféltekét, megtanuljuk kezelni az ismeretlen helyzeteket, és legalább ilyen fontos, hogy megtanuljuk élvezni is a célunkhoz vezető utat. Az elmúlt 3 évben arra törekedtünk, hogy az Inspiboxok egy új világba repítsék tulajdonosát, és hogy valaminek a létrehozása vidám pillanatokat teremtsen.

A visszajelzések alapján jó úton járunk, csodálatos alkotások születnek napról napra!

Miután elkészültek a kiegészítők, az ünneplés Fő szenzációja következett: Közösen kiraktuk Magyarország legnagyobb közösségi alkotását, több mint ezer beküldött puzzle alkotásból. Elfoglalta az egész studiót, tarts velünk a videó során és lesd meg a végeredményt:

Úgy teljes az ünneplés, ha meglepetéssel is készülünk, ezért Újra elhoztuk limitált darabszámban az egyik legnépszerűbb INSPIBOX verziót.

Inspibox 3.0 – 2019 legkedveltebb doboza – újra elérhető! Aki esetleg lemaradt róla tavaly, most biztosan be tudja szerezni magának online vagy személyesen a Csorba Anita Shopba ellátogatva, pénteken és szombatonként.

🎁🎊

Köszönjük, hogy itt vagytok és velünk ünnepeltek Ti is!

Szép, kreatív napot! 

Anita

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük