inspiráció

Megjelent az INSPIBOX 3.0

Még pontosan emlékszem arra az izgatottságra ami kb. másfél évvel ezelőtt fogott el, amikor megjelent legelső Inspiboxom. Leírva nem tűnik olyan sok időnek, azonban ez alatt az idő alatt rengeteg minden történt. A napokban számoltam össze és bizony ez már a kilencedik kiadás! Még most sem hiszem el.

A legelső Inspiboxot követte a 2.0, majd jöttek a tematikus dobozok: Slime Inspibox, Gasztro Inspibox, Suli Inspibox, Ünnepi Inspibox, Húsvéti Inspibox, 30 Diy Inspibox …most pedig berobbant az INSPIBOX 3.0!

Miben különbözik ez a box az eddigiektől? Szinte mindenben, de nézzük meg közösen:

A 3.0 ugyanúgy “állandó” boxunk, mint az Inspibox vagy a Inspibox 2.0 volt, tehát ez az ami mindig kapható webshopomban (ellentétben pl. az ünnepeinkhez köthető boxokkal). Az eddigi dobozok designját nagyon szerettük, mégis másfél év után úgy éreztem, hogy szükség van a változásra, így a mostaniak új külsőt is kaptak.

A vadonatúj külsőhöz pedig vadonatúj belső dukál, így a 3.0-át teljesen új alapanyagokkal töltöttük meg: fa festékpaletta, sketchbook füzet, tölthető ecset, puzzle, állatmintás vászonkép, saját válogatású ecsetfilc készlet, fonal gomolyag, párnahuzat, színes textilfilc készlet, fekete textilfilc, szivacsecset, színes A4 papírlapok, színes matt akrilfestékek.

Ami szerintem a box legnagyobb különlegessége, hogy úgy állítottuk össze, hogy gyermekek mellett felnőttek is alkothassanak belőle, így nagyszerű közös elfoglaltság lehet akár több hétvégén keresztül. (Ehhez kapcsolódó ötleteimet megtaláljátok videós formában YouTube csatornámon.)

Az én szívemet teljesen rabul ejtette webshopom legújabb terméke, és ahogy látjátok rengeteg minden változott az elmúlt másfél évben. Egyetlen dolog nem: mi ugyanakkora szenvedéllyel, gondossággal, izgatottsággal és szeretettel készítjük Nektek az Inspiboxokat, mint a legelején, és ez az ami biztosan nem fog változni! 😉

Anita

One thought on “Megjelent az INSPIBOX 3.0

  1. Czinegéné Gabriella szerint:

    Szia! Ezt a terméket hol tudnám megrendelni? Küldenél linket? Előre is köszönöm ! 🙂 A lányom ezt a fajtát Inspibox 3.0-át szeretné
    🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük