inspiráció

Nyári szobadekorációs ötletek Inspibox 3.0-ból!

Előző blogomban bemutattam Nektek az Inspibox 3.0-át, illetve kialakulásának rövid történetét. Már nagyon-nagyon vártam, hogy végre alkothassak a doboz alapanyagaiból, így most egy igazán inspiráló beszámolót hoztam Nektek YouTube videóm alapján.

Izgatottságom miatt nem csupán egy nyári szobadekorációs ötletet hoztam, hanem rögtön több izgalmas inspirációval készültem: díszítettem párnahuzatot, vászonképet, puzzle-t, füzetet illetve festékpalettát is.

Párnahuzatomhoz az előre megrajzolt vászonképek adtak inspirációt – ezt az alap mintát felhasználva színeztem ki az anyagot a pasztell színű textilfilcek segítségével. Bár egy igazán részletgazdag alappal dolgoztam, ez egyáltalán volt probléma, hiszen a kétvégű filcek vékonyabb, illetve vastagabb oldalát kombinálva tökéletes végeredményt kaptam. A felrajzolás után nem is volt más dolgom, csak szabadjára engedni a fantáziámat és kedvem szerint kiszínezni az állatos mintát.

A puzzle díszítéséhez a vadonatúj színű akril festékeket használtam, amik nagyszerűen mutatnak a fekete-fehér festett logóm mellett. Ugyancsak ezeket a festékeket “teszteltem” a kreatív jegyzetfüzet elkészítésénél is, aminél fontos szempont volt, hogy a szoba díszeként, ékeként is megállja majd a helyét. Szerintem sikerült! 😉

Utolsó inspirációként a fa festékpalettát készítettem el szobadekorációnak. Pamacsecsetem segítségével kapott egy kék alapot, majd egy kis fekete festék és egy csiszolópapír segítségével antik hatásúvá varázsoltam az egészet. Az akrilfestékem színeit felhasználva egy “igazi”, már használatban lévő palettát idéztem fel és festettem meg. Hogy mire tudjátok használni? Azon kívül hogy szuper jó díszítőelem, nagyszerű üzenőtábla is. Próbáljátok ki Ti is! 🙂

Imádtam ennek a forgatásnak minden percét, nagyon szuper volt kipróbálni az Inspibox 3.0-át, hiszen rengeteg színes, izgalmas új alapanyagot tartalmaz, amiből rengeteg kreatív ötlet valósítható meg.

Ha szeretnél a későbbiekben még több inspirációt kapni a boxhoz, akkor kövesd YouTube csatornámat! Alkotásra fel! 😉

Anita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük