inspiráció

Májusi kedvencek

Bár a májusról a legtöbb embernek a tavasz, a jó idő és a megújulás jut eszébe, időjárás szempontjából elég vegyes (a legtöbbször borongós) időszakot tudhatunk magunk mögött. Azt azonban egy pillanatra sem hagytam, hogy ez a rossz idő rányomja bélyegét a kedvemre, illetve visszavesse lendületemet, így rengeteg izgalmas projektet valósítottam meg ebben a hónapban is. Összefoglalóként elhoztam Nektek a májusi kedvenceimről szóló blogot, remélem Ti is szerettétek ezeket a projekteket:

Kedvenc videó

Májusi kedvencem az Idióta facebook ötletek őrületes papucstrendejiről szóló videóm volt, hiszen nagyon rég volt már ilyen rész. Rögtön három igazán furcsa nyári strandpapucs ötletet hoztam Nektek: egy parafából, egy spatulákból, illetve egy polifoamból készült változatot. Maga a forgatás roppant vicces és kissé abszurd volt, hiszen áprilisban kint még nagyon hűvös volt, így kabátban próbálgattam a nyári papucsokat a kertben. Nektek melyik ötlet ért legtöbbet a csacsisági skálán?

Kedvenc termék

A legtöbben szerintem már tudjátok, hogy megjelent Inspibox családom legújabb tagja, az Inspibox 3.0 és hát mi más is lehetne ennek a hónapnak a kedvenc terméke ha nem ez?! 🙂 Teljesen odavagyok ezért a még izgalmasabb és felnőttesebb alapanyagokat rejtő 3.0 kiadásért – bizony, nem csak a doboztetőnk kapott új design-t, hanem a teljes belső tartalom is megújult. Nézzük milyen új alapanyagokat rejt a doboz: fa festékpaletta, sketchbook füzet, tölthető ecset, puzzle, állatmintás vászonkép, saját válogatású ecsetfilc készlet, fonal gomolyag, párnahuzat, színes textilfilc készlet, fekete textilfilc, szivacsecset, színes A4 papírlapok, valamint színes matt akrilfestékek.
Remélem minél többen örömötöket lelitek ebben az új dobozban és csoda alkotásokat készítetek majd belőle! 🙂

Kedvenc esemény

Május végén Gyereknapi alkotóműhelyet szerveztem, ami az eddigi legnagyobb létszámú közös alkotás volt: képzeljétek, egyszerre ötvenen alkottunk együtt! Hogy mit készítettünk? Falapokat díszítettünk akvarell festős technikával. Lélekben már nagyon készülök a nyárra, így ez volt az alkotás központi témája is. Rengeteg dinnyés, kaktuszos, ananászos, flamingós illetve egyéb nyári hangulatú minta került a falapokra. Minden alkotás egyedi és gyönyörű lett, amit otthon akár fel is akaszthatnak a falra büszke tulajdonosaik. Az eseményről természetesen készült videó, amit nemsokára megtalálhattok YouTube csatornámon, illetve készül egy hosszabb blogbejegyzés is róla, ha érdekel Titeket, jövő héten látogassatok vissza weboldalamra.

Addig is vidám, kreatív és lendületes tavaszi napokat kívánok Nektek!
Anita

One thought on “Májusi kedvencek

  1. Janka szerint:

    Nagyon tetszett, mert szépek lettek az alkotások,és mert jó volt magamat látni.
    Örülök, hogy ott voltam.
    Biztos ott leszek a következő közönségtalálkozón is. Akkor is biztosan szépeket alkotunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük