alkotások, inspiráció

100 alkotás

Túl vagyunk #41. Inspileckén a Kreatív Pihenő csoportban.

Több mint egy hónapja alakult meg a Kreatív Pihenő Facebook csoport, ami bízom benne, hogy mindannyiunk életére pozitív hatással van. Rendkívül hálás vagyok és hatalmas töltetet ad, hogy napról napra egyre többen „pihenünk” együtt a csoportban. Ez a közösség mostanra egy igen aktív és lelkes társasággá nőtte ki magát. Számos alkotás született veletek közösen.

TÖBB MINT 100 ALKOTÁSNÁL TARTUNK.

Olyan technikákat mutatok és tesztelek, amit sokszor én is először próbálok ki az élők során.

Bevallom, nagyon élvezem.

Az adások előtt általában az egyik kedvenc inspiráló felületemet – a Pinterestet – böngészem. Számtalan újrahasznosított és környezetbarát ötletet találni, amit egy kis kreativitással megannyi módon el lehet készíteni.

Kedvenc Inspileckés ötleteim egyike például a tojástartó, wc papírguriga és régi újságpapír újrahasznosítása vagy a száraz penne tésztából megalkotott egyedi ékszerek.

Festési technikákat is mutatok. Különleges ujjfestő képet készítettem, miközben odavoltam a színek csodás kavarodásának látványáért és csudajó érzés volt, ahogy az ujjaim érintkeztek a puha matériával.

Habár a Húsvét már eltelt, de nem felejthetjük el a nyuszikat, csibéket, tojásokat amik szintén jó hangulatban készültek. A Szezonális tárgyakat következő évben újra elővehetjük és minimális változtatással el is készül az új dekorunk.

Az adásokat mindig úgy állítjuk össze, hogy lehetőleg otthoni alapanyagokból elkészíthetőek legyenek, ám ha kifogytál a színes papírokból, akkor van egy jó hírünk Számodra. Az Inspileckékhez és az élményfestéshez is találsz egy-egy összeállított alapkészletet, amit a Shop fülön nézelődve, házhozszállítással meg is tudsz rendelni.
Amíg tart a #maradjotthon időszak, addig biztosan várnak Rád az Inspileckék is. 🙂 Ha valamelyik élőről lemaradsz, akkor itt bármikor meg tudod nézni őket : Kreatív Pihenő Youtube csatorna.
Szép, kreatív napot!
Anita

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük