inspiráció

12×12 Kihívás

Egy vadonatúj kihívás indult útjára 2020-ban, mégpedig a 12×12 kihívás. Bízom benne, Neked is megjön a kedved, hogy csatlakozz és próbára tedd magad hónapról hónapra. A célom, arra inspirálni Titeket, hogy 12 hónapon keresztül, havonta 12 napon át szenteljetek több időt magatokra.

Januári, Olvass 30 percet 12 napon át kihívást sikeresen és számos jó tapasztalattal zártam. Elsőre könnyűnek tűnt a feladat, de a dolgos hétköznapok rávilágítottak arra, hogy nem mindig egyszerű 30 percet kiszakítani a napomból és erre a kellemes tevékenységre fordítani. Viszont nem hagytam magam és bizony volt olyan nap, amikor az alvásomból vettem el időt.

Egyáltalán nem bánom, nagyon is megérte! A mindennapjaim részévé vált és értéket adott hozzá az életemhez.

Az Inspiráció Magazin csatornájára készítettem egy rövid összefoglalót a témában:

A mai napon kezdetét vette februári kihívásom, ami a mentesség jegyében fog telni. 12 napon keresztül valamilyen mentes életet kell élni. Itt természetesen gondolhatsz valamilyen élelmiszer megvonására vagy akár remek lehetőség, ha az életviteledből vonnál ki/el valamit.

Pár inspiráció a kihíváshoz: csokimentes, cukormentes, gluténmentes, laktózmentes, tésztamentes, kávémentes, húsmentes, autómentes, sorozatmentes.

Akár többet is választhatsz és ne feledd, bármikor csatlakozhatsz az eseményhez.

Csatlakozz a Facebook eseményhez!

Remélem tetszik a kihívás ötlete és elhatároztad magad, hogy velem tartasz. Ha van kedved, oszd meg tapasztalataidat a közösségünkkel. Figyeld oldalunkat, ahol élő bejelentkezések alkalmával mesélek a kihívás részleteiről és a saját élményeimről.

Kihívásra fel!

Anita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük