alkotások

Colorflow Inspibox – Festéköntés Felsőfokon!

Az én szívem csücske az INSPIBOX®.

Ennek az élményekkel teli alkotódoboznak rengeteg verziója volt már. Bevallom, eltartana jó pár percig, míg összeszámolnám, hogy hány tematikában jelent meg az elmúlt években.

Most egy vadonatúj koncepció látott napvilágot. Megszületett a Colorflow Inspibox, aminek segítségével Te is könnyedén a festéköntés mestere lehetsz. A dobozban található segédeszköz mind fontos része az alkotó folyamatnak.

A képlet nagyon egyszerű! Keverd ki kedvenc színeidet a doboz tartalmából és öntsd rá tetszőleges módon az üres vászonra. Különféle öntési technikákat alkalmazhatsz és ezáltal a végeredmény is eltérő lesz. Folyathatod a színeket egyesével a felületre, körkörös, átlós vagy hosszanti mozdulatokat leírva. Izgalmas megoldás, ha egy pohárba rétegezed a festékeket egymásra és úgy öntöd ki a tégely tartalmát. Legújabb videómban megmutatom részletesen, hogyan csinálom:

Éreztél már flow élményt alkotás közben? Na ez az az Inspibox, ami biztosan nagy hatást gyakorolod majd rád. Nincs szükség hozzá művészi előképzettségre, teljesen egyénre szabható és minden létrejött festmény tulajdonképpen egy műalkotás.

Ha otthoni körülmények között kísérleteznél a családdal, akkor a webshopban vagy személyesen az Inspirációk Élménystúdióban vásárolhatod meg az Inspiboxot.

 

Szép, kreatív napot.

Anita

2 thoughts on “Colorflow Inspibox – Festéköntés Felsőfokon!

  1. Csépke Dóra szerint:

    Szia én imádok alkotni és te vsgy a példaképem az összes vididet láttam már

  2. Lilla szerint:

    Nagyon jók a videóid az összeset megnéztem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük