alkotóműhely

Valentin napi alkotóműhely

Szinte még csak most kezdődött az év és mi már a Valentin napra készülünk. A szeretet ünnepén nem csak szeretteinket, hanem akár magunkat is meglephetjük egy apró figyelmességgel, egy vadonatúj szobadekorációs alkotással.

A hangolódást egy alkotóműhellyel koronázzuk meg. Helyszínnek ezúttal is az a közkedvelt Inspirációk Élménystúdió ad otthont – ha még nem jártál itt, megéri eljönni – 

MIKOR? Várunk szeretettel Február 8-án (szombaton) 10:30-tól!

MIT KÉSZÍTÜNK? Csinálunk egyedi feliratos füzért, szivecskés asztaldíszt, multifunkciós ajándékdobozt. Az alkotáshoz minden eszközt és alapanyagot biztosítunk, az inspiráló közeg garantált. Ha izgalmasnak találod az ötleteket és pont szabad a szombatod, akkor csupán egy kattintás az egész, hogy a vásárlói oldalon találd magad: Tovább a jegyekhez

Máris kedvet kaptál az otthoni fabrikáláshoz? Készítsd el legújabb videómban szereplő 3 Bálint napi ötlet egyikét. Bátran játssz a színekkel, formákkal.
Pro tipp: ha túl sok a piros vagy egyszerűen nem passzol a szobád stílusához a rózsaszín, akkor használj natúr színvilágot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük