alkotások

#3 Alkotóműhely és a „félig titkos projekt”

Előző blogomat ott hagytam abba, hogy augusztusi workshopomon már a suli kezdésre készülünk, füzetborítókat fogunk díszíteni különleges fröcskölési-festési technikákkal. Ennél pontosabb információkat azonban nem árultam el, hiszen szerettem volna, ha a résztvevőket is meglepetésként éri, mivel kreatívkodunk majd pontosan.

Ez a tervem azt hiszem sikerült, hiszen minden gyermek szeme felcsillant, amikor meglátták, hogy festékkel töltött vízipisztollyal és buborékfújásra alkalmas felszereléssel érkeztünk. 🙂

Nagyszerű élmény volt látni a sok színes esőkabátba öltöztetett vendéget, ahogy szorgoskodnak az asztalok körül. Mindenki megtalálta a kedvenc technikáját, volt, aki rögtön a vízipisztoly mellett rakta le a voksát, meglepetésemre azonban mégis a buborékfújás lett a „legnagyobb sztár”.

Ez után jöhetett a közönségtalálkozó!
Minden vendéget leültettünk egy nagy körben és kérdezz-felelek szerűen megtudhatták rólam mindazokat az információkat, amik már régóta érdekelték őket. Remek hangulatban telt ez a kis „beszélgetés”, a végére mindenki felszabadultan és vidáman tudott kérdezni tőlem. A közönségtalálkozón résztvevőknek is készültünk két kis meglepetéssel, cserébe hogy ellátogattak hozzám: a hónap alkotója blogposzt sorozatom aktuális havi színezőjével (Picasso egyik festménye), valamint óriás puzzle darabos kifestővel, amiket egybeillesztve egy gyönyörű hatalmas montázst kapunk majd.

A gyermekek minden alkotóműhely alkalmával levesznek a lábamról kreativitásukkal, hiszen hiába érkeztem erre az alkalomra is rengeteg különleges módszerrel, ők most is felülmúlták ezeket, újabb és újabb ötletekkel rukkoltak elő. És itt nem kell semmilyen nagy és különleges dologra gondolni, a legegyszerűbb festékes kupakban is meglátták a lehetőséget és emoji fejeket festettek vele.

Gyönyörű alkotások születtek a nap végére, mindenki minimum 3-4 füzettel, valamint borítóval lett gazdagabb. Remélem a sulikezdéskor büszkeséggel tölti majd el őket alkotásuk és mosolyt csal arcukra a közös alkotás emléke a nehéz sulis napokon is.

Alkotóműhelyünk végén a már szokásos módon készítettünk csoportképet, emléklapokat, aláírásokat osztottam és csináltunk közös fotókat is.

Ha szeretnél Te is egy kicsit belecsöppenni ezeknek a napoknak a hangulatába, megtapasztalni milyen élmény lehet, akkor gyere el következő eseményeim egyikére (ezekről webshopomban tájékozódhatsz), vagy ha erre nincs lehetőséged, nézd meg a róluk készült videókat Youtube-on.

Az októberi, halloween témájú alkotóműhelyre már megnyitottuk a jelentkezést, csapj le a jegyekre webshopomban, vagy gyere el közönségtalálkozómra és beszélgessünk egy nagyot! 🙂

Várlak Titeket sok szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük