alkotások

#4 Alkotóműhely Slime Art, a „játékos művészet”

A legtöbben már tudjátok, hogy mi az a Slime, hiszen a 2017-2018-as év egyik legnagyobb őrülete a „nyálkagyurma”. De hogy mi az a Slime Art? Ezt már nehezebb kitalálni… Nemrég Youtube-on élő adásban csúsztattam le Slime-okat egy vászonképről, ami először csupán egy vicces ötletnek indult, a végére viszont egy igazi műalkotás kerekedett belőle. A vásznon megszáradtak ezek a színes, pom-pomos, csillámos ragasztók, és egy extravagáns, szuper színes képet kaptunk, ami bármelyik egyszínű fal remek dísze lehet.
(Ezt a képet digitalizáltuk Nektek, megtaláljátok webshopomban a letölthetők fül alatt. Kattints ide!)

Innen jött hát az ötlet, hogy tartsunk egy ilyen tematikájú alkotóműhelyet! A Slime-ot minden gyermek imádja, ezzel az alkotással pedig az egész nap emlékét és hangulatát megőrizhetik, és becsempészhetik a szobájukba.

Először mindenki egy külön lapon megtervezte egyfajta hangulati lapként, hogy milyen formákat, alakokat, színeket szeretne megjeleníteni majd a vásznán. Ha ez megvolt jöhetett a megvalósítás: volt aki rikító színeket használt a Slime-jához, neonport, illetve csillámot, de volt olyan is, aki visszafogottabb, egymáshoz passzoló pasztell színeket választott.

Bárhova néztem, lelkes ragacsgyártó gyerekeket láttam, hatalmas „felfordulást” és boldog, csillogó szemeket. Mindegyik vászon megtelt színekkel, anyagokkal, és természetesen nem született két egyforma mű. Mindenki elengedte a fantáziáját és egytől egyig nagyszerű képek születtek, amit büszkén tehetnek majd ki a falukra a gyermekek.

A csoportkép természetesen most sem maradhatott el, ahogy a közönségtalálkozó sem. Minden alkalommal kitelepül webshopunk, ahol élőben tudjátok megnézni termékeinket, és kiválasztani kedvenceiteket. A közönségtalálkozóra ellátogató gyermekeket minden alkalommal meglepetésekkel várjuk, most is beleleshettek premier előtti videó vetítésünkbe, illetve a hónap alkotója sorozatom legújabb kifestőjét is megkapták ajándékba.

Rengeteg élménnyel gazdagodtam a nap végére én is, és a gyerekek is, 100%-ig feltöltöttetek energiával. Köszönöm Nektek!
Alig várom a következő alkalmat, amikor halloweeni témában fogunk alkotni, és tököt faragunk közösen.

Fontos hír, hogy elérkeztünk az utolsó 50 darab Slime Inspibox eladásához, így ha szeretnél egyet magadénak tudni, csapj le rá webshopomban, vagy gyere el közönségtalálkozómra és vásárold meg személyesen október 12-én! Készültünk egy szuper akcióval is: október 15-ig leadott Slime Inspibox vagy Inspibox 2.0 rendelésed mellé a #szörnyenjó kuponkódot használva Tiéd lehet a három különböző varrható szörny egyike!

Várunk Titeket sok szeretettel közönségtalálkozónkon október 12-én 18.00-tól a Kazinczy utca 12. szám alatt! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük