Slime Inspibox

Slime Inspibox

5.00 out of 5 based on 10 customer ratings

6990 Ft

Megérkezett a várva várt slime készítő doboz, a SLIME INSPIBOX. Készítsd el saját, izgalmas Slime-odat 5 féleképpen. A készlet minden összetevőt tartalmaz, ami ehhez szükséges, a variációk száma végtelen. A csomagban még található egy rövid leírás, amin felsoroljuk a tartozékokat és felhívjuk a figyelmet pár fontos dologra, feltétlen olvasd el.

BONTSD KI! KÍSÉRLETEZZ! ALKOSS!

Inspiráló Slime készítő videókat is feltöltök, kövesd youtube csatornámat!

Ha dedikált kártyát szeretnél a doboz mellé, kérlek a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy személyre szabott köszönővel tudjunk kedveskedni.

Ha tetszik az Inspibox Slimekészlet, ne felejtsd el értékelni a terméket!

28 készleten

Mit tartalmaz az Inspibox Slime készlet?

Tartozék: 5 db ragasztó fehér színben, 5 db aktivátor, 1 db glitter por, 1 db neon por, 1 db fluoreszkáló por (világít a sötétben), 3 db matt akrilfesték (mandarin, kék, magenta), 5 db tároló tégely, 5 db spatula, 1 pár gumikesztyű. Gyerünk, most rajtad a sor, Slime készítésre fel!

Kinek ajánlom?

  • Aki szeret unboxingolni
  • Aki mindig is vágyott egy slime készletre
  • Aki még soha nem próbált slime-ot készíteni
  • Aki slimegyűjtő
  • Aki szereti a kísérleteket

Görgess lejjebb és tudj meg többet, valamint nézd meg a videót, amelyikben kibontjuk a csomagot!

#

"Egy régóta dédelgetett álom valósult meg ezzel a dobozzal. A Slime legjobb része, maga az elkészítés és a kísérletezés. Csakis a ti fantáziátokra van bízva, hogy milyen csoda slime-okat készítetek. Inspirálódjatok és az alkotásotokat osszátok meg másokkal is! Csatlakozzatok @az_inspibox instagram oldalunkhoz további inspirációkért!"

#inspibox

Tömeg 1300 g
Méretek 33 x 33 x 8 mm
Csomag összeállítás

A beérkező rendelések feldolgozása 5-8 munkanapot vesz igénybe. A rendelés feldolgozást követően 48 órán belül átveszi a futárszolgálat a csomagot.

Felhasználási javaslat

Készítsünk saját Slime-ot a dobozban található alapanyagokból. A készlet minden összetevőt tartalmaz. A kész Slime-ot légmentesen tároljuk, így nem szárad ki. A színek és tartozékok eltérhetnek. Használat előtt megfelelően készítsük elő a munkafelületet. Lehetőség szerint használjunk gumikesztyűt. Az aktivátor kristályosodása esetén mikrohullámú sütőben való melegítéssel feloldható.

Tartozékok

5 db ragasztó, 5 db aktivátor, 1 db glitter por, 1 db neon por, 1 db fluoreszkáló por, 3 db matt akrilfesték (mandarin, kék, magenta), 5 db tároló tégely, 5 db spatula, 1 pár gumikesztyű.

Figyelmeztetések

A termék 12 éves kortól ajánlott. A termék szembe és szájba ne kerüljön! Fogyasztásra nem alkalmas! A termék használata közben ajánlott felnőtt felügyelete! A termék textil felületen foltot hagy!

10 reviews for Slime Inspibox

<3 Imádoom <3

Szuper😀
Imádom😄😃

#SLIMEINSPIBOX♡♡
☆☆☆☆☆

(megerősített tulajdonos)

Nagyon imádlak Anita!!!

Sajnos,nem kaphatok ilyet pedig nagyon szeretnék,imádom a slimeokat 🙁

ELKÉPESZTŐEN KIRÁLY!!!!!!!!!!

Szuper Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bár a doboz ötcsillagos, én Inspibox 2.0 rendeltem, az e-mailben is ez áll, és emiatt többet fizettem. És ezt kaptam. Hogy őszinte legyek, semmi pénzért nem küldeném vissza, igazi szerencse, mert ez jobban tetszik, mint a másik. Valószínűleg megrendelem majd újra a másikat, hátha nem hibáznak. Valószínűleg valakinél ott csücsül az én dobozom, de mint mondtam, nem bánom. Igazi meglepetés doboz volt! És ha hihető, ha nem, ezen komment írásakor nem használtam iróniát. 🙂

Nekem nagyon tetszik a csomag, és az is szuper jó, hogy nagyon hamar ki is szállítják! Biztos, hogy fogok még innen rendelni! 😉

Nagyon jó ez a slime doboz #merjalkotni😍😀😀

Szerintem is nagyon jo meg nem kaptam de mar gyujtogetek ra. Lassan meg lessz.

Mondd el a véleményed

Csomagoljuk ki!

– INSPIBOX SLIME KÉSZÍTŐ –

Nézd meg videómat, ahol lerántom a leplet a doboz tartalmáról.

#MERJALKOTNI

A csomag tartalma: 5 db ragasztó fehér színben, 5 db aktivátor, 1 db glitter por, 1 db neon por, 1 db fluoreszkáló por, 3 db matt akrilfesték (mandarin, kék, magenta), 5 db tároló tégely, 5 db spatula, 1 pár gumikesztyű.

Aki nem fél bepiszkolni a kezét és elhivatott Slime rajongó. A dobozban minden alkotóelem megtalálható, hogy 5 különböző teljesen egyedi slime-ot készíts el.