inspiráció

SLIMEBOX– Gyereknapi meglepetés

Szerettek minden olyan anyagot ami nyúlós, picit ragad, és bármeddig lehet vele játszani, nyomogatni? Akkor a mostani Slime őrület egyenesen Nektek lett kitalálva!
Ha még nem hallottatok róla, nézzetek be Youtube csatornámra, ahol rengeteg ilyen témájú videót találtok!

Az áprilisi hónap egyik legjobb webshop terméke a vadonatúj SLIMEBOX-unk, ami lényegében egy különleges slime készítő doboz. Ez a box 5 különböző slime-hoz elegendő anyagot tartalmaz, olyan kiegészítőkkel, amiknek köszönhetően különlegesebbnél különlegesebb ragacsokat készíthettek, a variációk száma szinte végtelen. Különféle színű, csillogó, neonos, és fluoreszkáló slime-okat is létre tudtok hozni a csomagból, az aktivátor adagolásától függően pedig eltérő állagokat tudtok elérni.

Szerintem mindannyian kitaláljátok, hogy május utolsó hétvégéjén, vasárnap mit ünneplünk. 🙂 Igen, közeleg a GYEREKNAP!
Ennek alkalmából egy meglepetéssel készültünk Nektek: SLIMEBOX-os rendeléseitekhez egy kis ajándékot is mellékelünk. Mit gondoltok mik ezek?

Kézzel varrható szörnyecskék, különböző karakterekkel. Szerintünk nagyon jópofák, érdemes elkészíteni őket, hiszen nagyszerű kézműves elfoglaltság, ami után egy plüss baráttal lesztek gazdagabbak.

Ha még nem vásároltatok Slimeboxot, akkor irány a webshop és figyeljétek az akciót, hiszen csak korlátozott számban lesz elérhető!

Kész alkotásaitokat töltsétek fel Instagramra #merjalkotni, #az_inspibox, #inspiraciok, #inspiraciokcsorbaanitatol, vagy #csorbaanita címmel. A merjalkotni hashtaggel megjelölt képeiteket viszontláthatjátok a merjalkotni.hu weboldalunkon, amivel később el tudtok büszkélkedni barátaitoknak is. 🙂

Szép, kreatív napot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük