inspiráció

Adventi kalendárium – Használd a napi #

Az advent az egyik legszebb ünnepünket, a Karácsony közeledtét és a várakozás hangulatát testesíti meg, hiszen elérkeztünk az évnek a legizgalmasabb és egyben legtürelmetlenebb időszakához. Ráadásul most már csak 2 hét van vissza Karácsonyig, így ideje a végére érni a  bevásárlólistáknak is.

Idén mutattunk már jópár adventi kalendárium ötletet inspiráló videós formában, de nem szabad elfeledkeznünk a virtuális verzióról sem, ami főként hozzátok, kedves Vásárlókhoz szól!

Ha a tökéletes ajándékot keresed karácsonyra, szülinapra, névnapra akkor jó helyen jársz, sőt most az kiszemelt kedvenced mellé plussz ajándékot is bezsebelhetsz, ha kibontod a Kalendárium mai ablakát! Minden  kis ablak mögött egy ajándék bújik meg, így vásárlásod alkalmával csupán annyit kell tenned, hogy beírod a megjegyzés rovatba az adott naphoz tartozó hashtaget és mi pedig küldjük rendelésed mellé a napi meglepetés ajándékot!

Minden nap egy új ajándékot rejteget, így ha netán valamit elfelejtettél volna megvásárolni, akkor azt egészen december 20. éjfélig még megteheted.

Ha még emlékezetesebbé szeretnéd tenni ezt az időszakot, akkor iktass be minden napra egy jó cselekedetet és csatlakozz további tippekért az Inspirációk Magazin oldalán található kihíváshoz!

Szép, kreatív napot!

Anita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük