inspiráció

November az Élménystúdióban – Élményleltár

Most nem csak az elmúlt egy hónapot ünnepeljük, hanem az elmúlt egy évet is: Születésnapos volt novemberben a Csorba Anita Shopnak és rendezvényeknek helyet adó Inspirációk Élménystúdió! <3 Az ünneplésben a macaron-fogyasztás mellett visszatekintettünk erre az időszakra és összeszedtük kedvenc pillanatainkat – ezeket elolvashatjátok előző blogbejegyzésünkben. 

Novemberben sem tétlenkedtünk –a hónapban rengeteg újdonság jelent meg nálunk, és szívből örültünk neki, mennyire lelkesen fogadtátok ezeket. 

A mi kedvencünk egyértelműen a kérhető, személyre szóló videós üzenet – bár a személyes találkozást nem tudja pótolni, úgy érezzük, így kapcsolatban tudunk maradni veletek, közelebb érezzük magunkat a vásárlóinkhoz, követőinkhez. 

Mi is, és ti nagyon szerettétek az ünnepi ajándék papírzsákot – több, mint száz kérés érkezett ezeknek a kidekorálásra –mindegyik el is készült és útra kelt, hogy boldoggá tegye tulajdonosát. ☺

Visszatértek a közös alkotások is online formában – Megtartottuk az első online Festőműhelyünket, amin rengeteg csodaszép kép készült, és elkezdődött a közös adventi hangolódás is: Hat élő, inspiráló videót tettünk közzé, amiben Anita négy alkotással jelentkezett adásonként, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt megvalósítható ötletekkel. 

Az Inspiboxokat is folyamatosan tökéletesítjük, kiegészítjük, hogy biztosan mindenki megtalálja a számára legkedvesebbet – ebben a hónapban az Ízemlékek dobozunk kapott kívül-belül új ruhát, ráadásul a borítót is te magad választhatod ki! 

Decemberben is érdemes követni újdonságainkat, mert rengeteg mindennel készülünk – adventi kalendáriumunk már elérhető oldalunkon, ahol minden napra különleges ajándékkal készülünk a lelkes bontogatóknak, Anita pedig most már naponta jelentkezik karácsonyi inspirációs videóval – ezt az Inspirációk Csorba Anitától Facebookon tudod követni. Reméljük, velünk tartotok az év utolsó hónapjában is, és együtt készülünk a szeretet ünnepére <3 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük