alkotóműhely, inspiráció

Boldog első születésnapot Inspirációk Élménystúdió!

Egy éves lett az Inspirációk Élménystúdió, az elmúlt időszakban pedig annyi izgalmas dolog történt nálunk, hogy képtelenség lenne mindegyikről írni – ezért összeszedtünk 5 olyan pillanatot, történetet, ami a mi kedvencünk volt 2020-ban.

Az Élménystúdió TOP 5 pillanata 2020-ban

Kreatív pihenő – Bár a Kreatív pihenő megalkotásának oka egyáltalán nem a kedvencünk az idei évből, hiszen a világjárvány és a kényszerű otthonlét miatt hoztuk létre, magát az adásokat nagyon szerettük. Anita kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedveskedett kreatív ötletekkel, és a megvalósításában is segített – minden egyes nap, három hónapon keresztül. Ha valami kedves emlékként maradt meg bennünk ebből az időszakból, akkor az az összefogás, az egymás támogatása, a kedves üzenetek, a gyönyörű alkotások – és leginkább az, hogy veletek együtt csinálhattuk végig.

Újranyitás – Gyereknap – Május 31 –én nehéz három hónap után lélegeztünk fel, és méltóképpen meg is ünnepeltük az újranyitást – Nyílt napunkon bemutattuk az akkor a polcokra kerülő Álomszobagyár Inspiboxot, kiállítást tartottunk a Kreatív pihenő és az online Festőműhely alkotásaiból, a látogatók pedig megtöltötték élettel a teret, és nem csak jelenlétükkel – az aznap készült színes szív alakú alkotások hetekig díszítették még a stúdió bejáratát és ablakait. Most megint arra kényszerültük, hogy egy darabig távol legyünk egymástól, hogy mindenki egészségére és épségére vigyázzunk, de ígérjük, amint újra biztonságos lesz, ismét együtt ünnepeljük meg a boldog újranyitást. ☺

I.Útravaló Online Konferencia & Workshop – Talán a legnagyobb szakmai kihívás volt 2020-ban az első konferenciánk, amelyet a Nők az úton csapata, Csorba Anita és Szlafkai Éva, valamint a testbeszéd-specialista Bíró Nóra szervezett. Neves előadók, izgalmas kerekasztal-beszélgetések és kreatív workshopok várták a lelkes résztvevőket, a nap végén pedig levezetésként exkluzív nyereményekért szállhattak versenybe a nézők. A Covid-helyzet miatt a konferenciát online platformokon közvetítettük, de ez nem volt le semmit az élményből, sőt – a közös fejlődés segített megszépíteni, és hasznossá tenni az otthon töltött időt. Kényelmesen a fotelből tanulni – ha valami győzelem volt ebben az időszakban, akkor ez az volt. 

Art-úr érkezése – Szeptember elsején új lakót kapott az Élménystúdió egy apró, de annál szúrósabb süni képében, aki azóta boldogan játszik, eszik, alszik – és úgy nő, hogy biztosra vesszük, éjszakánként titokban kiáll az esőre ☺ A süncsemete nevének kiválasztásában Ti is nagy szerepet játszottatok, mi pedig azóta sem tudunk betelni az Art-úr névvel, ami egy, a stúdió szellemiségéhez tökéletesen passzoló kreatív szójáték, és ami nagyon illik a mi tüskés gömbőcünkhöz. Art-úr jó barátságban van a gumikacsákkal és a plüssmacikkal, az ecsetek viszont kifejezetten fel tudják őt bosszantani. Kedvenc csemegéje a kukac, legtöbb idejét pedig az eper alakú kuckójában tölti. Boldogok vagyunk, hogy a csapat tagja lettél, Art-úr! <3 

Nyári kreatív tábor – Miután ismét megnyílhattak az Élménystúdió kapui, annyira szerettük, hogy nálunk vagytok, hogy az a merész ötletünk támadt, hogy maradhatnátok is – egy teljes hétig! Kreatív táborunk hétfőtől-péntekig várta a gyermeksereget, akikkel egész nap elmerültünk az alkotásokban és a közös játékokban. Imádtuk a nevetéstől hangos órákat, a gyönyörű alkotásokat, a cserfes gyerkőcöket, az ötleteket, amiből egyszerűen nem tudtak kifogyni a táborozóink, a gyermekjógát és a zenefoglalkozásokat. Készítettünk klassz szobadekorációkat az Álomszobagyár tematikájú héten, az Inspibox hetünket pedig a dobozok alapanyagaiból való kézműveskedés tette ki. Biztosak vagyunk benne, hogy ezeket a heteket sosem fogjuk elfelejteni, és bízunk benne, hogy 2021 nyarán ismét sort keríthetünk arra, hogy heteken át fogadjuk az alkotni vágyókat. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük