inspiráció

Firkáljunk együtt

Firkáljunk együtt sorozatom legújabb részében egy olyan formát használtam alapnak, amit szerintem kortól és ügyességtől függetlenül mindenki meg tud rajzolni. Hogy mi lenne ez? Megsúgom, nem a kör és nem is a négyzet az, hanem a szív! Megdöbbentő adat lehet, de már az 1200-as évektől használják ezt a szimbólumot a szeretet, illetve a szerelem kifejezésére.

A videómban látható szívmozaikot elkészíteni nagyon egyszerű, és bár szinte biztos, hogy a végeredmény nem lesz tökéletes (az enyém sem lett az), mégis gyönyörű lesz. Megfigyeltétek már, hogy többféle szívtípus van? Van normál, keskenyebb, illetve dundibb szív. Ha érdekel Titeket, hogy alakult ki a logómban látható szívforma, videómból ez is kiderül! Ha pedig kételkedsz benne, hogy neked sikerülne-e elkészíteni egy ehhez hasonló alkotást, tarts velem és megmutatom hogyan csináld!

Hogy milyen alapanyagokra lesz szükséged?

Akvarell papírra, színes kartonra, fekete filcre, illetve színes ceruzákra vagy filcekre. Én – ahogy a legtöbb Firkáljunk együtt videómnál – most is az Eddingboxot használtam, hiszen hihetetlenül sokféle színű és fajtájú filcet tartalmaz ez a minőségi készlet. Ha sokat szoktál rajzolni, illtve szeretsz is ezzel foglalatoskodni, akkor mindenképp megéri beruházni egy ilyen termékre, keresd webshopomban!

És ha már szivecskék…hamarosan eljön a Valentin nap, amihez kapcsolódóan indítottam egy nyereményjátékot Inspirációk Csorba Anitától Facebook oldalamon. A játék lényegében egy rejtvény, amiben régi Youtube videókhoz kapcsolódóan tettünk fel kérdéseket. A válaszok segítségével megkapott szót a poszt alatt várjuk kommentben, a játék megosztásával pedig dupla esélyetek van nyerni. Hogy mit nyerhettek? Egy limitált kiadású Valentin napi csomagot, ami február 14-én kerül kisorsolásra! Ez a csomag mindenki számára elérhető lesz webshopomban is, de csak korlátozott számban, így érdemes résen lenni!

Játsszatok velünk, sok szerencsét kívánok Nektek! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük