alkotások, inspiráció

Megnyílt az Inspirációk Élménystúdió

Egy nagy álmom válik valóra az Inspirációk Élménystúdió megnyitásával. Amikor picit több,mint 2 évvel ezelőtt az első INSPIBOX-ot a kezembe fogtam 2017.11.06 , talán csak a szívem legmélyén tudtam, éreztem, hogy egyszer ennek egy otthon is kell. És nem is sokkal több, mint 2 év után megszületett ez a csodás helyszín. Beleadtuk szívünket-lelkünket az Inspirációk Élménytúdió tervezésébe, kivitelezésébe – erről egy sorozat is készült Youtube csatornámon – ide kattintva nézzétek meg-, és most 2019.  November 25-én mindez megvalósult.

Érdemes 1-2 fotót megnézni a kiindulási állapotról:

De elkészült! Gyertek el, és nézzétek meg élőben. Az első alkotóműhelyünk december 6-án lesz, még van pár jegy, érdemes lecsapni rá. Nem csak boltrészt alakítottunk ki ugyanis, hanem egy rendezvénytér is kialakításra került, ahol csapatépítő workshopokat, felnőttképzést és természetesen alkotóműhelyeket is tartunk majd. Emellett lehetőség van a rendezvénytér bérlésére is. Részletekért nézzétek meg a www.inspiraciokelmenystúdio.hu oldalt.

A nyitvatartási időnket megtaláljátok a Kapcsolat menüben, illetve az Inspirációk Élménystúdió Instagram oldalán: @inspiraciokelmenystudio

Szép napot,

Anita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük