inspiráció

Boldog 2. születésnapot Inspibox!

Nemrég ünnepeltük az Inspibox 2 éves születésnapját, így arra gondoltam, hogy egy blogban összefoglalom Nektek a box történetét.

Biztosan mindenkivel előfordult már, aki szeret “kreatívkodni, kézműveskedni”, hogy találkozott egy szuper ötlettel az újságban, vagy a neten, azonban alapanyagok hiányában hirtelen nem tudta elkészíteni. Lássuk be ez nagyban visszavetheti az alkotói kedvet, és roppant bosszantó tud lenni. Én magam rengetegszer jártam így régebben – ez adta a box alap ötletét.

Biztos vagyok benne, hogy sokan hallottátok már az Inspibox “szlogenjét”: élményekkel tele. Mit jelent ez pontosan?
Az Inspibox egy olyan kreatív doboz, ami élményeket rejt. Minden benne van, amire szükséged lehet ahhoz, hogy fantasztikus dolgokat alkoss. Különleges alapanyagok, DIY-kellékek – minden, amire a “mű” elkészítése közben szükséged lehet.

Két évvel ezelőtt amikor megálmodtam az Inspiboxot, nem gondoltam, hogy ennyi változat készül majd belőle, szinte már felsorolni is nehéz. Ennek ellenére úgy érzem, hogy minél több kiadás készül, annál több ötlet jut az eszembe és legszívesebben végtelen tematikájú dobozt készítenék. 🙂

De maradjunk a realitás talaján és nézzük meg eddig milyen Inspiboxokkal találkozhattak az igazi rajongók: a legelső kiadás nemes egyszerűséggel Inspibox néven futott, ezután jöttek a különböző variációk. “Basic” dobozok terén megjelent a 2.0 (amit egyébként a 2. születésnap alkalmából újra megtalálhattok a webshopom polcain), majd a 3.0. ami már egy kicsit “felnőttesebb” alapanyagokat is magában rejt.

Tematikus dobozunk sokféle volt már, ezek általában ünnepekhez, időszakokhoz, trendekhez vagy bizonyos “kihívásokhoz” kapcsolódnak. Ide tartozott Slime-, Húsvéti-, Gasztro-, 20 DIY-, 30 DIY-, Ünnepi Inspiboxunk, valamint a még mindig kapható Suli Inspibox. Jelenleg webshopom kínálatába tartozik az Ízemlékek Inspibox, a Scrapbook-, az Adventi-, illetve a Karácsonyi Inspibox.

Nagyon nagy öröm számomra látni azt, hogy mennyire szeretitek a termékeinket, az pedig még nagyobb, hogy általuk kedvet kaptok a kreatív alkotáshoz. Ígérem Nektek, hogy a jövőben is számíthattok tőlem újabb és újabb boxokra, amik között mindenki megtalálja kedvencét.

Ha ez pedig nem lenne elég, akkor megsúgom, hogy webshopom hamarosan “fizikai bolt” formájában is elérhető lesz számotokra, hiszen az Inspirációk Élménystúdió falain belül helyet kapott egy kreatív bolt részleg is. Gyertek el és állítsátok össze akár saját Inspiboxotokat!

Figyeljétek Facebook, illetve Instagram oldalamat, ahol naprakész információkat kaphattok a bolt alakulásáról, és látogassatok el hozzánk!

Várunk Titeket sok szeretettel,

Anita

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük