alkotások

Ti alkottátok

Ti alkottátok – nézői képek, ötletek

Az egyik legjobb visszajelzés a munkánkkal kapcsolatban, amikor látjuk, hogy kreatív ötleteink elérnek Hozzátok, és inspirálni tudunk Titeket. Nagyszerű viszontlátni olyan alkotásokat, amiket egy-egy videóban mutatunk meg Nektek. Ennél talán még nagyobb örömmel tölt el minket az, amikor tovább gondoljátok az elképzeléseinket, ezáltal teljesen új remekműveket és saját ötleteket teremtve.

Ezzel a bloggal első sorban a közösségi alkotóerőt szeretnénk erősíteni, és bíztatni Titeket arra, hogy osszátok meg velünk és a világgal műveiteket! INSPIRÁLJUK EGYMÁST!
Az Instagramon merjalkotni hashtagünknél rengeteg szép, és igényes munkát találhattok, amikből kiválogattuk pár kedvencünket. Ezeket szeretnénk ma bemutatni Nektek, témakörökre bontva:

Rajzok, festmények:

Rengeteg ilyet találtunk, hiszen a rajzolás és festés az a tevékenység, amihez a legegyszerűbb, bármelyik háztartásban fellelhető eszközök is elegendőek: pár színes ceruza, ecset, festékpaletta, és indulhat is az alkotómunka. 🙂

Inspibox alkotások:

Ebbe a kategóriába sorolnánk minden olyan, általatok készített fotót, ami az Inspibox hozzávalóiból – videóink alapján – készültek. Nagyon sok szuper képet töltöttetek fel, amik egyszerre csaltak mosolyt az arcunkra, és tettek büszkévé minket. Ezekből válogattunk:

Slime:

Csatornánkon az egyik legkedveltebb videótípus a Slime témájú videók. A képeket elnézve örömmel láttuk, hogy sokan szerettek kísérletezni, játszani a különböző színű és állagú Slime-okkal. Szerintünk az egyik legaranyosabb ötlet az, ami még mozgó szemeket is kapott. Úgy gondoljuk, hogy nagyon hasonlít a népszerű Pou mobilos alkalmazás figurájára. Szerintetek?

Gasztro:

Örömmel láttuk, hogy néhány ételfotó is helyet kapott a merjalkotni hashtagünk alatt. Mindegyik kép ínycsiklandozó és esztétikusan elkészített ételeket ábrázol. A sütés-főzés is egyfajta kreatív alkotómunka, így azt javasoljuk mindenkinek, hogy bátran kísérletezzen akár az ízekkel, akár tálalásnál a formákkal, színekkel. Aki nem érzi még magát otthonosan a konyhában, az se csüggedjen, hiszen rengeteg könnyen elkészíthető receptötletet mutatunk Gasztro csatornánkon – Érdemes követni!

Nézői ötletek:

Az utolsó, és egyben a számunkra legérdekesebb kategória, amelyből mi is inspirálódhatunk. Általában hobbiboltban vagy papírírószerben könnyen beszerezhető alapanyagokból, egyszerű, de roppant látványos alkotásokat hozhatunk létre!

Ha következő cikkünkben Te is szívesen látnád alkotásodat, semmi más dolgod nincs, csak képet készíteni róla, majd Instagramon feltüntetni a címben a #merjalkotni szöveget! Új weboldalunkon, a www.merjalkotni.hu-n is megmutatjuk a szerintünk legjobban sikerült műveket, így ott is megcsodálhatjátok őket.
Tölts fel minél ötletesebb és szebb képeket, ezzel is ösztönözve másokat! Ha pedig te fogytál ki éppen az inspirációkból, keress rá ugyanerre a hashtagre az Instagram keresőjében, és gyűjts tippeket!

Szép, kreatív napot Nektek! 🙂

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük