inspiráció

Sütőformák újragondolva

Szerintünk a legtöbben már tudjátok, hogy megjelent Gasztro Inspiboxunk, ami rengeteg kreatív terméket tartalmaz. Ezeket használhatjátok a konyhában, illetve kreatív alkotósarkotokban is, hiszen hatalmas mozgásteret ad a box minden „darabja”. De nézzük is, miket találtok a dobozban!

Színes és kreatív szilikonformákat (gumimaci, lego, szív és rózsa formájút), pohárjelölő csigákat ugyancsak szilikonból, fém kiszúró formákat (unikornis, bagoly, puzzle formájút), csipeszes felírótáblákat, süti betűnyomdát, illetve egy kötényt és egy bögrét.

Úgy gondoljuk, hogy az összes termék közül a szilikon formával kapcsolatban vagytok a legizgatottabbak, az mozgatja meg legjobban mindenki fantáziáját – nem véletlenül! 🙂

Ezek a sütőformák rettentően népszerűek, hiszen nagyon sok fajtájuk van, különböző méretben és formával lehet őket beszerezni. Hőállóak, bírják a meleget és a hideget is, nagy a rugalmasságuk, így szinte bármit elkészíthettek bennük: tortákat, bonbonokat, gumicukrot, de akár gyertyát, szappant, vagy gipszet is önthettek beléjük. Összegyűjtöttünk Nektek pár inspiráló képet, de az interneten Ti is rengeteg receptet, ötletet találhattok.

Ha szeretnétek a konyhában töltött időt kreatívan felhasználni, vagy csak a DIY-kodás egy újabb ágát próbálnátok ki, szerezzétek be saját Gasztro Inspiboxtokat a webshopból! Az elkészített műveteket töltsétek fel Instagramra merjfozni vagy merjalkotni hashtaggel – attól függően, hogy gasztro vagy kreativ témában alkottatok! Mind a kreatív, mind a gasztro Youtube csatornán hozunk Nektek ötleteket, érdemes lesz őket figyelni! 🙂

Szép, kreatív napot!
Anita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük