alkotások

A mi alkotóműhelyünk

Képzelj el egy helyet, ahol rengeteg inspirációt és ötletet gyűjthetsz össze egy remek csapatban! Alkothatsz, találkozhatsz és beszélgethetsz Anitával, egy délután leforgása alatt!Ha ez Neked is legalább annyira nagy álmod és vágyad, mint nekünk, akkor van egy remek hírünk. Ez az az álom, ami most valósággá válik, hiszen havonta egy alkalommal megrendezésre kerül ’Csorba Anita alkotóműhelye’ elnevezésű workshopunk!

DE HOGY MIRŐL IS SZÓL PONTOSAN EZ AZ EGÉSZ? Minden hónapban egy alkalommal tartunk egy eseményt, ahol együtt készítünk kreatív és hasznos dekorációkat, amit a résztvevők haza is vihetnek magukkal.

Első alkalmunk június 8-án, pénteken lesz 15.30-tól 16.30-ig Budapesten, a belváros szívében, a Kazinczy utca 12. szám alatt (Szimpla Kert mellett).

MIT KÉSZÍTÜNK MAJD? Csipeszes rajztáblát fogunk dekorálni (mindenki a sajátját), illetve egy nagy merjalkotni feliratot készítünk el együtt.

MIT KELL TENNED AHHOZ, HOGY OTT LEHESS? Webshopunkban tudsz regisztrálni egy jelképes, 500 Ft-os jegy megvásárlásával. Fontos, hogy csak online tudtok belépőt váltani, a helyszínen már nem, hiszen a helyek száma limitált, összesen 20 fő tud részt venni a programon! Ez okból megkérünk mindenkit, csak akkor jelentkezzen, ha valóban el is tud jönni a programra, ne vegyük el egymástól a lehetőséget. Ha csatlakozol Inspirációk Csorba Anitától VIP. csoportunkhoz, előbb értesülhetsz eseményeinkről, így nagyobb esélyed van hozzánk csatlakozni. 😉

Ha lecsúsztál a regisztrációról, vagy valami miatt nem tudsz az adott időpontban ott lenni, akkor se csüggedj, hiszen 17.00-tól 18.00-ig közönségtalálkozó is lesz ugyanezen a helyszínen, ahol készülünk fotósarokkal, illetve dedikálólapok tömkelegével. Ugyanebben az időpontban a webshop is kitelepül majd, egyfajta pop-up store-ként, így szállítási költség nélkül tudjátok megvásárolni kedvenceiteket. Ha mindez nem lenne elég, vásárlásod mellé ajándékba kapsz egy szörnyecskét is!

Keresd Facebook oldalamon az eseményt, és nyomd meg az ’Ott leszek’ gombot, ha el tudsz jönni, mindenkinek készülni szeretnénk egy kis aprósággal.

Gyertek és töltsünk együtt egy izgalmas délutánt, ami alatt rengeteg élménnyel gazdagodsz! Találkozunk június 8-án, pénteken!

Várunk mindenkit sok szeretettel! 🙂
Az Inspirációk csapata.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük