alkotások

A mi első alkotóműhelyünk!

Évek óta nagy vágyunk volt létrehozni egy olyan eseményt, ahol találkozhatunk Veletek, családias hangulatban beszélgethetünk, megismerhetjük egymást. Mi lehetne jobb program minderre, mint a közös alkotás, ami összehozza az embereket?

Ebből a régi ötletből kiindulva született meg mostanra Csorba Anita alkotóműhelye elnevezésű eseménysorozatunk, amit az év végéig, minden hónapban egy alkalommal rendezünk meg a Szimpla Térben, a Kazinczy utca 12. szám alatt. Alkotóműhelyeink után közvetlenül közönségtalálkozóval és vásárral is készülünk Nektek minden alkalommal, ahol találkozhattok Anitával, kérhettek aláírást, illetve fotózkodhattok is vele. Ezzel egy időben megvásárolhatjátok személyesen kedvenc webshopos termékeiteket is.

Első workshopunk június 8-án zajlott, és bátran kijelenthetjük, hogy nagyon izgalmasan telt, rengeteg élménnyel gazdagodtak a résztvevők is, és mi is.
Ezen az eseményen két fő alkotást készítettek a jelenlévők Anita segítségével: az első egy nagy #merjalkotni felirat volt, a második pedig egy csipeszes rajztábla.

Az eseményen Anita mutatta meg a különböző technikákat, amivel a fa táblákat dekorálni lehetett, valamint praktikákat és saját tapasztalatokat osztott meg vendégeinkkel.
A közel másfél órás eseményen gyerekek és felnőttek is egyaránt részt vettek, aminek nagyon örültünk, hiszen sokféle különleges alkotás készült, minden résztvevő élményekkel és a saját alkotásával térhetett haza.

Ezt követte a közönségtalálkozó és vásár, ahová ugyancsak sokan érkeztek. Minden rajongó kapott ajándékba egy Anita által rajzolt, színezhető bakancslistát, amit Ti is letölthettek a csorbaanita.hu oldalról ingyen.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, szívesen várunk következő workshopunkon, – július 13-án – ahol igazi menő papírzsákokat fogunk készíteni! Részvételedet az alábbi linken tudod biztosítani, a MAI NAPTÓL, a belépő árának átutalásával.

A helyek száma limitált, összesen 15 fő vehet részt a workshopon, így érdemes sietni, hiszen a szabad helyek száma folyamatosan csökken!
Júliusi workshopunkra a jegyárusítás a mai nappal ELKEZDŐDÖTT!

Csapj le a jegyekre most!

Related Posts

One thought on “A mi első alkotóműhelyünk!

  1. Kohut Carolina szerint:

    Nagyon jók a videóid Anita 👍💅

    Csak így tovább.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük