inspiráció

Nyári unaloműző tippek

Itt a nyár ami – bár gyorsan elszalad – elég hosszú időszak is tud lenni, főleg ha unatkozik az ember, mert épp se tábor, se nyaralás nincsen. Ilyenkor jön mindig a kérdés: mivel foglaljuk le magunkat?
Az alkotást rengeteg alkalommal tudjuk „segítségül hívni” – például az ilyen esetekben is. Ha van már otthon Inspiboxod, esetleg Gasztro Inspiboxod, vagy mostanában szereztek be egyet, akkor ez a cikk épp neked szól. Ha pedig még nincs semelyik, akkor talán most kedvet kapsz hozzá, hogy kérj egyet születésnapodra, vagy a jó bizonyítványodért cserébe.

Ha szeretsz kézműveskedni, akkor az alábbi videós ötleteim Neked fognak kedvezni, azonban a későbbiekben gasztro ötleteket is adok, amikkel ki lehet tölteni a nyári „üres járatokat”.
Ezeket az ötleteimet újra is gondolhatjátok, ami fejleszti a kreativitásotokat, egyáltalán nem szükséges ragaszkodni az eredeti verzióhoz.

Ha szeretsz kézműveskedni, akkor az alábbi videós ötleteim Neked fognak kedvezni, azonban a későbbiekben gasztro ötleteket is adok, amikkel ki lehet tölteni a nyári „üres járatokat”.
Ezeket az ötleteimet újra is gondolhatjátok, ami fejleszti a kreativitásotokat, egyáltalán nem szükséges ragaszkodni az eredeti verzióhoz.

Minden Inspiboxban megtalálható egy ecsetfilc szett, valamint origami papírok, amikből rengeteg változatos dolgot tudtok készíteni. Ha azonban nincs semmi ötletetek, hogy mit rajzoljatok, nézzétek meg bakancslistás, program-, vagy szülinapi tervezős videóimat, amik nem elég, hogy szórakoztatóak, még hasznosak is. Ezenkívül ott vannak firkáljunk együtt videóim, amik közül kifejezetten van nyári témájú is – kaktuszkedvelők figyelem! 😉

[gem_youtube video_id=”2zia9iXcGzQ”]
[gem_youtube video_id=”CKUmtFAebzs”]
[gem_youtube video_id=”g565o4SI92c”]
[gem_youtube video_id=”XHxPqdFcyCk”]

Ha origami fan vagy, akkor is találhatsz magadnak videókat a csatornámon, hajtogathatsz tulipánt, sima dobozt, vagy esetleg cicás boxot. Ha imádsz olvasni és nyáron is szeretnél, akkor mindenképp érdemes készítened könyvjelzőt, erre is mutatok tippeket.

Ha ezek a hozzávalóid elfogytak, vagy valami teljesen másra vágysz, akkor festhetsz ujjlenyomatos vagy sima képet a kis alakú vásznadra, esetleg készíthetsz magadnak dekorációt spatulákból, vagy szív alakú emoji dekorokat filcből.

[gem_youtube video_id=”zo_bo31uBac”]
[gem_youtube video_id=”IHc4yy4IZ0I”]
[gem_youtube video_id=”kg1x5SLIptI”]
[gem_youtube video_id=”1-WCeGZ9_NQ”]

Ha pedig inkább a konyhába vágysz, de nem szeretnéd ott sem elveszíteni kreativitásodat, akkor Gasztroboxos szilikonformáimmal rengeteg lehetőséged van kiélni alkotó energiádat. Készíthetsz extrém gyümölcsös jégkockákat, amik „megédesítik mindennapjaidat”, esetleg önthetsz szappant, vagy ehető zselét LEGO formákba is, ami extra szuperül néz ki. Ha szeretnéd barátaidat is bevonni az alkotásba, de közben jó lenne szórakozni, játszani is kicsit, akkor mindenképp ajánlom otthon elkészíthető Bean Boozled cukorkás videómat, ami biztosan nagy sikert arat majd! 🙂

[gem_youtube video_id=”axynw761aWs”]
[gem_youtube video_id=”9w-MHCPhIjE”]
[gem_youtube video_id=”fjpMe5UQTn8″]
[gem_youtube video_id=”gj0kxDaqvwA”]

Ha még több unaloműző tippet szeretnél, akkor olvasd el az inpiraciok.hu oldalra feltöltött blogomat, ahol összesen száz – jól láttad, 100!!! – ötletet találsz a vakáció idejére, hogy biztosan ne unatkozz.
Érdemes feliratkozni Youtube csatornámra, ahol kettő teljesen új videóval érkezem minden héten! Ha alkottok, mindenképp érdemes feltölteni műveitekről képeket Instagramra, majd megjelölni azt merjalkotni vagy merjfozni hashtaggel, ezáltal kikerültök büszkeségfalunkra, a merjalkotni.hu, valamint a merfozni.hu weboldalra.

Szép, kreatív, alkotással teli nyarat Nektek! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük