inspiráció

Nyári akciók és újdonságok

Aki követ minket Facebookon, Instagramon vagy Youtube-on minden bizonyára találkozott már legújabb újdonságunkkal, Inspibox családunk egy újabb tagjával, a SULI INSPIBOX kiadással!

Igen tudjuk, hogy javában tombol a nyár, és hogy senki még csak a háta középére sem kívánja a szeptembert és a sulikezdést. Mi azonban már előre gondoltunk Rátok, és arra, hogy egy kicsit kreatívabban, izgalmasabban és több kedvvel kezdhessetek Neki a következő évnek.

Dobozunk csupa olyan kiegészítőt tartalmaz, amit augusztusban úgyis be kell szereznetek az évkezdés előtt. Ha tetszik, és pontosan szeretnéd tudni mi minden található ebben a sulis „kincsesdobozban”, keresd meg webshopunk polcán! 🙂

Fontos tudni, hogy Suli Inspiboxunk korlátozott számban elérhető, csupán 200 db-ot készítünk belőle, így érdemes minél előbb lecsapni rá – július 30-ig tudjátok leadni előrendeléseiteket, aznap adjuk fel az első csomagokat is!

Miért jó előrendelést leadni?

Első sorban azért, hogy biztosan Tiéd lehessen egy box, és semmiképpen se csússz le róla. Tutira odaér augusztus elején, így nem kell az utolsó pillanatban kapkodni. És ha ez nem lenne elég, itt lép képbe mostani kuponkódos akciónk: Minden július 31-ig megvásárolt Inspiboxhoz (Inpibox 2.0, Slime Inspibox, Gasztro Inspibox, Suli Inspibox) mellékelünk egy kuponkódot, amivel következő webshopos vásárlásod alkalmával bármely termékünket 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg (egészen augusztus 31-ig)!

Ha pedig szemfüles vagy, kiszúrhattad azt is, hogy #szörnyenjó kuponkódunk használatával minden megvásárolt Slime Inspibox mellé szörnyecskét adunk ajándékba! Hát nem nagyszerű? 🙂

Reméljük, hogy minél többen örömötöket lelitek majd webshopunk legújabb tagjában, illetve hogy minden gondosan összeválogatott kiegészítővel elégedettek lesztek.
Kérünk Titeket értékeljétek termékünket weboldalunkon, ezáltal is segítve munkánkat. Suli Inspiboxos képeiteket pedig várjuk Instagramon #merjalkotni és #inspibox hashtaggel! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük