inspiráció

Második alkotóműhelyünk – Egy nagy zsáknyi élmény

Július 13-án zajlott le második alkotóműhelyünk, ahol papírzsákokat díszítettünk különböző technikákkal. Workshopunkon most is minden korosztály – a legkisebbektől egészen a felnőttekig – „képviseltette magát”, aminek nagyon örültünk, hiszen meghatározó élmény találkozni legrégebbi rajongóimmal is, akik évek óta (legtöbbször egészen a kezdetektől) követik munkásságomat.

A papírzacskókat akvarellel festettük meg, és rengetegen használták az esemény képein látható, mintákhoz való stencileket is (kaktusz, illetve fagyi alakúak). Ezenkívül is rengeteg kelléket, alapanyagot vittünk, így volt aki dekorgumival „krumplinyomdázott”, dekortapaszt, esetleg maszkolószalagot használt, illetve pomponokat is ragasztottak a zacskókra a résztvevők.

Webshopunkban a letölthetők fül alatt ingyenesen tiétek lehet egy kaktuszos minta, ami kinyomtatva és kiszínezve, díszítve akár a szobátok legújabb nyári képe is lehet. Fontos, hogy csak limitált ideig, kb két hétig érhetitek el, így érdemes minél előbb lecsapni rá! 🙂

A másfél órás workshop végén mindenki büszkén hajtogatta szét szobája vadonatúj díszét, és persze a csoportkép sem maradhatott el, amit Facebook oldalamon már láthattatok. Ezután mindenki megkapta emléklapját, és dedikáltat aláíró kártyáját, amihez most egy szívecskés kitűző is járt…akárcsak azoknak, akik eljöttek közönségtalálkozómra.

Közönségtalálkozóm is igencsak különlegesre sikeredett, hiszen nem egy olyan család volt, akik több száz kilométerről jöttek el azért, hogy találkozhassanak velem. Ezek mind nagyon megható pillanatok számomra, és nagyon hálás vagyok értük!

És mivel is tudnám ezt jobban meghálálni, mint azzal, hogy még több lehetőséget biztosítok arra, hogy találkozhassunk?

Következő alkotóműhelyemet augusztus 24-én, pénteken tartom a Kazinczy utca 12. szám alatt, ahol „vissza a suliba” lesz a témánk, így első sorban diákoknak szól ez az alkalom. De hogy mit készítünk majd? Füzetborítókat fogunk díszíteni, egy igazán különleges fröcskölési, festési technikával, de egyelőre ennyit árulhatok el. 😉 A jegyek erre az alkalomra már teljesen elfogytak, a szeptemberi workshopra azonban már megnyitottuk a jelentkezést!
Közönségtalálkozóm ugyanezen a napon, este fél 6-tól fél 7-ig kerül megrendezésre. Gyertek el, találkozhattok velem, készíthetünk képet, kérhettek aláírást, illetve beszélgethetünk, feltehetitek kérdéseiteket, amikre régóta kíváncsiak vagytok velem kapcsolatban.

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel! 🙂

Related Posts

One thought on “Második alkotóműhelyünk – Egy nagy zsáknyi élmény

  1. Horváth Boldizsár szerint:

    És megérte több mint 300 Km-t utazni érte! (igaz eleve fent voltunk Budapesten) De ez egy felejthetetlen élmény volt, és beszélgetni még csodálatosabb volt. Naggggyon szépen köszönöm! (És a legjobb hogy mi vagyunk az utolsó képen!) 🙂 <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük