inspiráció

Moleskine + Eddingbox

Papír-írószer mániások figyelem!

Webshopom prémium kategóriás termékeivel nem sokan találkoztatok eddig, pedig érdemes lehet velük szorosabb „ismeretséget is kötni”. Folyamatosan bővülő kínálattal jelentkezünk ebben a kategóriában is, most például egy új füzettel rukkoltunk elő nektek.
Mindenki, aki szeret rajzolni, firkálni, naplót írni, esetleg jegyzetelni az hegyezze a fülét, vagy épphogy meneküljön jó messzire. 😉

A Moleskine egy zseb méretű, rugalmas – ehhez mérten strapabíró -, puha táblás, vonalas füzet. Ha egy megbízható útitársra van szükséged, amibe bármikor lejegyezheted ötleteidet, gondolataidat, akkor ez a füzet épp Neked való! Használhatod naplóként, heti tervezőként, rendes naptárként, vagy akár „csak” firkálgatásra is – funkciójának csak a képzeleted szab határt! Ha már meglévő, különálló papírlapjaidat is szeretnéd beletenni, akkor van egy jó hírünk: a borító hátoldalán elhelyezett, tágítható belső zseb pont erre lett kitalálva! Annak érdekében, hogy a gondolataid „titkosak maradjanak” mindenki más számára, megbízható megoldásként füzetünk egy záró gumival is el lett látva. Személyiségednek, stílusodnak, és ízlésednek megfelelően négy színből is választhatsz: fekete, pitypang, kék vagy korall.

Annak érdekében pedig, hogy teljes legyen a szett, egy különleges ajánlattal is készültünk Nektek. Az Eddingboxot korábbi Firkáljunk együtt videósorozatomban már láthattátok, ami lényegében egy rendkívül magas minőségű filctollkészlet. Részletesebb leírást találhatsz róla ITT!
Webshopunkból most Tiéd lehet egyszerre mindkét termék, a tollkészlet és a füzet is egyben, kedvező áron.
Ennél jobb párosítást elképzelni sem tudnánk papír-írószer mániásoknak.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, a termékeket megtalálod a webshopban! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük