alkotások

Textilfesték

Régi nagy álmotok, vágyatok egyedi ruhaneműt, esetleg vászontáskát készíteni, ami biztosan „nem jön szembe az utcán”? Most segítek Nektek megvalósítani!

A webshopban már elérhető új termékünk, a Glamour textilfesték, ami tökéletes metálos csillogás kialakítására, bármilyen vasalható textil felületén. Ez tehát azt jelenti, hogy textilen létrehozhatjátok saját mintátokat, alkotásotokat, aminek csak a képzeletetek szab határt. Jól hangzik nem?

Ha őszinték szeretnénk lenni, mi sem számítottunk rá, hogy ennyire különleges színű, szuper pigmentált festékekkel fogunk találkozni, amik gyönyörűen csillognak, fénylenek – pozitívan csalódtunk, hiszen minden várakozásunkat felülmúlták!

A festék két szettben kapható (egy szettben négy tubus festék található), összesen tehát nyolc metálos színben tudjátok elérni őket: óezüst, ezüst, kékezüst, türkizezüst, lilaezüst, rózsaezüst, pezsgő, illetve arany színekben pompáznak.

Az internet segítségével sokféle ötletet, illetve inspirációt gyűjthettek, amit később világos, illetve sötét textilre is elkészíthettek. Új videómban 3 textilfestési ötletet is mutatok, amiket ecsettel, szivacsecsettel könnyedén és gyorsan fel tudtok vinni a kívánt felületre.

[gem_youtube video_id=”zFB_mIO4oKg” width=”660″ height=”415″]

Többek között ebben is különleges és kiemelkedő ez a termék, hogy nem csupán ecsettel tudjátok megfesteni a textilt, hanem alkalmazhattok különböző technikákat is. Kiválóan stencilezhető, pecsételhető, illetve maszkolószalaggal is használható.

Fontos, hogy a megszáradt festéket rögzíteni kell előmelegített vasalóval, vasalópapíron keresztül, ezáltal a mintás textília kímélő mosással, 40 C°-on tisztíthatóvá válik.

Ha mindez nem lenne elég izgalmas, vagy különleges számotokra, akkor se csüggedjetek, hiszen a színek egymással keverhetőek, így még változatosabb alkotásokat tudtok létrehozni! Ezenkívül elrugaszkodhattok a már megszokott ruhaneműs ötlettől, és megfesthetitek akár a tornacipőtöket, akár a párnahuzatotokat – és lényegében bármilyen lakástextilt (függönyt, takarót, terítőt) – amit a szüleitek is engedélyeznek. 😉

A festéket beszerezhetitek a webshopból, ha pedig alkottok is belőle valamit, töltsétek fel a róla készült képet Intagramra #merjalkotni címmel! Ha érdekel a témában készült videóm, akkor kattintsatok a linkre, még több kreatív ötletért pedig iratkozzatok fel az Inspirációk Csorba Anitától Youtube csatornára! 🙂

Szép, kreatív napot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük