alkotások

20 DIY kihívás a nyárra

Márciusban indítottam el 30 DIY kihívásomat (30 nap alatt 30 kreatív ötletet mutattam be Nektek), amit nagyon sokan követtetek és szerettetek, így arra gondoltam, hogy nyárra a vakáció idejére is hozok egy hasonló 20 napos kihívást.

Ha épp nem jártok táborba és nyaralás sincs tervben, akkor tökéletes “unaloműző” lehet egy-egy nyári tematikájú kreatív alkotás elkészítése akár tesókkal, barátokkal vagy szüleiddel együtt.

A kihíváshoz készített videókat YouTube-on találjátok meg: 10 videó készült a Merj alkotni csatornára, 10 videó pedig az Inspirációk Csorba Anitától csatornára.

Nézzük meg közösen az első 5 alkotást! 🙂

#1 Ananász felirat – egy akvarell lap, ecset illetve akvarell festék segítségével készíthetsz egyedi képet, feliratot ami egy képkeretben elhelyezve akár falad legszebb dísze is lehet.

#2 Galaktikus falap – gondoltad volna hogy a csillagos égbolt minden árnyalatát meg tudod jeleníteni egy egyszerű falapon? Nézd meg hogyan! 😉

#3 Ékszertartó – fa festékpalettából és parafadugókból nagyszerű ékszertartót készíthetsz, amit utolsó lépésben a saját stílusodnak megfelelően díszíts!

#4 Fagyi girland – szerintem a 20 alkotás egyik legaranyosabb darabja. Elkészítéséhez szükséged lesz kartonpapírra, pékzsinegre illetve színes fonalgombolyagra.

#5 Nyári tervező – ha sok programod van azért, ha kevés akkor azért készítsd el saját nyári terveződet. Töltsd meg minél színesebb programokkal a nyarad! 🙂

Vajon mi lesz a maradék 15 ötlet?

Iratkozz fel a fent említett YouTube csatornákra, így elsőként értesülhetsz megjelenésükről és napról-napra követheted a kihívást. 

Az alapanyagok most is egyszerűek, legtöbbjük otthon is fellelhető, de összeállítottunk hozzá egy limitált kiadású Inspiboxot – 20 DIY az Inspiboxban néven. Ez lényegében a 3.0 továbbfejlesztett változata: az alap box egészült ki egy 20 DIY-os csomaggal. Keressétek webshopomban a Shop fül alatt!

Kellemes nyarat és jó alkotást kívánok mindenkinek,
Anita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük