alkotások, inspiráció

78 Nyári Unaloműző Ötlet!

Unatkozni a világ legunalmasabb dolga és hogy ez Veletek ne fordulhasson elő, összegyűjtöttem 78 kreatív kihívást a nyári szünet minden egyes napjára.

Ha szeretitek a fotós kihívásokat, akkor a most megjelent videómban szereplő plusz inspirációs játékot egyenesen imádni fogjátok.

Létrehoztam 8 különböző nyári kategóriát, ami szerint csoportosítottam ezt a rengeteg ötletet (YouTube-on külön lejátszási listát létrehozva hozzájuk) és ezekhez a kategóriákhoz csatoltan készíthetitek el képeiteket is. Hogy hogyan? Szerezzetek egy átlátszó plexi lapot, egy alkoholos filcet, majd rajzoljátok fel azt a mintát ami az egyes kategóriák említésekor legelőször eszetekbe jut. Ha ezzel megvagytok nincs is más dolgotok, csak ezt a kreatív rajzot belekomponálni egy telefonnal készült képbe, majd feltölteni Instagramra #merjalkotni hashtaggel. Itt is fontos a kreativitás, legyetek merészek és komponáljátok rajzotokat olyan helyszínekre, ahol más nem számítana rá.

Nézzük meg milyen kategóriákkal találkozhattok:

Nyári gyümölcsök témában többek között készíthettek ananászos üveget, dinnyekaspót, dinnyés lábtörlőt, – asztaldíszt – ehhez hűen pedig dinnyét rajzoltam plexi lapomra is. 

Neked mi jut eszedbe a nyárról? Mint a legtöbben tudjátok eléggé édesszájú vagyok így mi más jutott volna eszembe mint a fagyi minta? Alkotások terén találkozhattok fagyi girlanddal, kaktusz mintájú párnával, – tálkával, illetve – képpel, csipesz csocsóval, felhő szivárvánnyal és gyümölcsös poháralátétekkel is.

Fa és természet témában nálam a pálmafa lett a nyerő, ez a látványos minta pedig bármelyik képen könnyen elhelyezhető. Csipeszes alátét, buboréksárkány, tavaszváró fa vagy szívószálas poharak? Ha bármelyikhez kedved támad keresd ki lejátszási listámból és készítsd el!

Az összes kategória közül az állatos kreatív inspirációk a kedvenceim: gyöngykrokodil, zokni nyúl vagy füles panda? Ki ne imádná őket? A plexi lapomra pedig kis kedvencem, a nyuszi került.

A rajzolás festés kategória lett a legnagyobb halmaz mind közül, ahova a legtöbb ötlet került, például monokróm monogram, festéköntés, sziluett rajz, nyári bakancslista, bullet journal és csipeszes rajztábla.

Ha ékszereket, kiegészítőket készítenél sem kell messzire menned, hiszen ékszeres ötleteket is gyűjtöttem, nézzétek meg!

Retro játékok és inspirációk? Karkötő, tátika illetve papírszív bújik meg köztük, a fénykép kihívás megvalósításához pedig töltsetek értékes időt szüleitekkel, nagyszüleitekkel, kérdezzétek ki őket a témával kapcsolatban, majd készítsétek el közösen képeteket!

Az utolsó kategória a szobadekorációs ötletek – ebből szerintem sosem elég. Rengeteg inspirációt találhattok itt is, a kihíváshoz pedig a kaktusz mintát használtam fel. Ti mit rajzolnátok ehhez a kategóriához?

Remélem tetszik Nektek ez a nyári kihívás, készítsetek el minél több ötletet, az alkotásaitokról készült képeket pedig töltsétek fel Instgramra, ezzel is inspirálva másokat!

Kellemes és kreatív nyarat kívánok Nektek, 
Anita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük