inspiráció

20 DIY kihívás a nyárra 2. rész

Márciusban indítottam el 30 DIY kihívásomat (30 nap alatt 30 kreatív ötletet mutattam be Nektek), amit nagyon sokan követtetek és szerettetek, így arra gondoltam, hogy nyárra a vakáció idejére is hozok egy hasonló 20 napos kihívást.

Ha épp nem jártok táborba és nyaralás sincs tervben, akkor tökéletes “unaloműző” lehet egy-egy nyári tematikájú kreatív alkotás elkészítése akár tesókkal, barátokkal vagy szüleitekkel együtt.

A kihíváshoz készített videókat YouTube-on találjátok meg: 10 videó készült a Merj alkotni csatornára, 10 videó pedig az Inspirációk Csorba Anitától csatornára.

Jöjjön hát a következő 5 alkotás!

#6 Kaktusz kép – ha megőrülsz a kaktuszokért akkor ezt a képet egyenesen imádni fogod. Készítsd el magadnak vagy lepd meg vele szeretteidet!

#7 Dinnyés legyező – biztosan hajtogattál már sima A4-es papírlapból legyezőt. Ezt az ötletet továbbgondolva elkészítheted saját legyeződet, ami spatulával sokkal szebb és tartósabb lesz. Te milyen gyümölccsel dekorálnád?

#8 Süni bakancslista – gyűjtsd össze mi mindent csinálnál szívesen a nyáron, ez a süni pedig emlékeztetni fog rá a vakáció minden napján.

#9 Világító tenger – A mécsesekről a legtöbb embernek az ősz, a hideg idő és a kuckózós esték jutnak az eszébe. Most mutatok egy nyári veziót, ami a grillpartik és szülinapi bulik kedvenc darabja lesz!

#10 Lajhár cserép – Kapd elő otthoni festékeidet, egy ecsetet és díszítsd ki a legegyszerűbb cserepeket a lakásban – lehet ennél olcsóbb a dekorációcsere?

A 20 db kihívás több mint felén túl vagyunk. Elkészítetted már valamelyik alkotást?

Iratkozz fel a fent említett YouTube csatornákra, így elsőként értesülhetsz megjelenésükről és napról-napra követheted a kihívást. 

Az alapanyagok most is egyszerűek, legtöbbjük otthon is fellelhető, de összeállítottunk hozzá egy limitált kiadású Inspiboxot – 20 DIY az Inspiboxban néven. Ez lényegében a 3.0 továbbfejlesztett változata: az alap box egészült ki egy 20 DIY-os csomaggal. Keressétek webshopomban a Shop fül alatt!

Kellemes nyarat és jó alkotást kívánok mindenkinek,

Anita

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük