inspiráció

Vissza a suliba ötletek

Szinte még csak most kezdődött a vakáció, máris augusztus van és bár a legtöbben a suliról hallani sem akarnak, bizony lassan el kell kezdeni készülni a tanévre. Ennek a készülődésnek az egyik legjobb része az új holmik beszerzése, ami még izgalmasabb ha saját készítésű, egyedi dolgokat alkotunk a sulikezdésre.

YouTube csatornámon évek óta jelennek meg Vissza a suliba témájú videók, amiket most össze is gyűjtöttem Nektek, bátran szemezgessetek belőlük.

2015-ben készült az első sulis témájú videóm a csatornára, ekkor cicaszemes ceruzatartót készítettem kartondobozból. Ehhez semmi másra nem volt szükségem mint egy csipeszes dobozra, ragasztópisztolyra, illetve filc anyagra.

2016-tól kezdődően az első videók nagy sikerére való tekintettel minden évben két gigantikus Vissza a suliba videót is forgattam Nektek.

Az ez évi alkotások közül a textillel bevont ceruzák, a filc anyagból készült tolltartó, a pokémon radír, illetve a pillanatok alatt elkészíthető uzsonna-ötletek voltak a kedvenceim.

2017-ben többek között galaktikus mintájú irattartót, ananászos tokot, emojis jelölőcsipeszeket, illetve minyonos könyvjelzőt készítettem.

Tavaly csíkos szivecskés vászon tolltartót, egy izgalmas tornazsákot, illetve geometrikus mintájú csipeszes irattartót alkottam. Az emojis második részben füzetborítót, noteszt, ceruzavéget és tolltartót találhattok. Az alapanyagok itt is roppant egyszerűek, nézzétek meg a teljes videót.

Természetesen az idei évben is készültem Nektek Vissza a suliba ötletekkel, amiket a legújabb Suli Inspiboxból alkottam meg. Hogy ezek pontosan mik lesznek az egyenlőre titok – akik követnek Instagramon már betekintést nyerhettek a forgatásokba, akik viszont nem látták, azok figyeljék Inspirációk Csorba Anitától YouTube csatornámat, hamarosan minden kiderül! 😉

 

Anita,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük