inspiráció

20 DIY kihívás a nyárra 3. rész

Márciusban indítottam el 30 DIY kihívásomat (30 nap alatt 30 kreatív ötletet mutattam be Nektek), amit nagyon sokan követtetek és szerettetek, így arra gondoltam, hogy nyárra a vakáció idejére is hozok egy hasonló 20 napos kihívást.

Ha épp nem jártok táborba és nyaralás sincs tervben, akkor tökéletes “unaloműző” lehet egy-egy nyári tematikájú kreatív alkotás elkészítése akár tesókkal, barátokkal vagy szüleitekkel együtt.

A kihíváshoz készített videókat YouTube-on találjátok meg: 10 videó készült a Merj alkotni csatornára, 10 videó pedig az Inspirációk Csorba Anitától csatornára.

Jöjjön az utolsó előtti 5 alkotás!

#11 Galaktikus füzetborító – Készítsd el Te az osztály, ha nem az egész iskola legszebb és legegyedibb füzetborítóját!

#12 Boho-chic párnahuzat – Ha van egy kallódó textil vagy vászon párnahuzatod, amit szívesen kidíszítenél, akkor ne tétovázz tovább, ezzel a mintával biztosan nem lőhetsz mellé!

#13 Puzzle nyaklánc – Ha azt mondom, hogy puzzle, szinte biztos hogy a kirakós fog róla eszedbe jutni, én viszont imádok “új funkciót adni” egy-egy tárgynak, így jött létre ez az alkotás is. Készítsd el kedvenc mintáddal, kedvenc színeiddel és hord büszkén, hiszen biztosan nem fog hasonló szembejönni Veled az utcán.

#14 Zentangle rajz – Ismerkedjetek meg a zentangle technikával, aminek kipróbálását csak nyugodt lelkiállapotban ajánlom – szuper türelmesnek és kitartónak kell lenni hozzá, de a végeredmény csodálatos lesz. 🙂

#15 Galaktikus zsiráf – A galaktikus füzetborító után jöjjön egy “zsiráf testbe zárt” galaktikus kép, ami a szobád falát díszítheti.

Már csak 5 db kihívás maradt. Melyik volt eddig a kedvenced?

Iratkozz fel a fent említett YouTube csatornákra, így elsőként értesülhetsz megjelenésükről és napról-napra követheted a kihívást.

Az alapanyagok most is egyszerűek, legtöbbjük otthon is fellelhető, de összeállítottunk hozzá egy limitált kiadású Inspiboxot – 20 DIY az Inspiboxban néven. Ez lényegében a 3.0 továbbfejlesztett változata: az alap box egészült ki egy 20 DIY-os csomaggal. Keressétek webshopomban a Shop fül alatt!

További kellemes nyarat és jó alkotást kívánok mindenkinek,

Anita

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük